[Rallye G60] by jarecki & barteKKK03
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
Zmieniła... na ten sezon i pewnie następny zostaje oryginalny zielony, jest na prawdę w super stanie, do pomalowania są tylko zderzaki i klapa, która teraz jest seryjna plus tam kilka małych poprawek... przez tyle lat stania w garażu ma trochę obić i zadrapań, a więc będą tylko małe łatki miejscami... bo tak to purchli czy rudej to na nim nigdzie nie malipass pisze:koncepcja koloru nie zminiła się?barteKKK03 pisze:Niebawem lakiernik
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ekstra, teraz nie muszę ściągać tarcz żeby je mierzyć. podziękował.
[ Dodano: 06 Paź 2009 15:08 ]
barteKKK03 --> jeszcze jedno pytanie, mianowicie czy masz może doświadczenie w kwestii dorabiania tzw. "hokeja" do zderzaka z Rallye. Mam oryginała ale jeden bok jest urwany i zastanawiam się czy może całego nie masz sprzedaż... a może to z jakiegoś innego hokeja zrobię??
Na zimę i tak będę jeździł bez niego ale muszę go mieć...
ps. kupiłem tarcze do tyłu za 29zł/szt.... Brembo....
[ Dodano: 06 Paź 2009 15:08 ]
barteKKK03 --> jeszcze jedno pytanie, mianowicie czy masz może doświadczenie w kwestii dorabiania tzw. "hokeja" do zderzaka z Rallye. Mam oryginała ale jeden bok jest urwany i zastanawiam się czy może całego nie masz sprzedaż... a może to z jakiegoś innego hokeja zrobię??
Na zimę i tak będę jeździł bez niego ale muszę go mieć...
ps. kupiłem tarcze do tyłu za 29zł/szt.... Brembo....