MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- barteKKK03
- V.I.P.
Felgi ładne ale moje ładniejsze . Jeszcze tylko jakieś dekle by sie do nich przydały.
No i autko tez niczego sobie i bardzo czyste w środku. Lampy z tyłu zmieniłeś na zwykłe?? bo na jednych zdjęciach sa niebieskie helle a na innych zwykłe
Pozdrawiam
No i autko tez niczego sobie i bardzo czyste w środku. Lampy z tyłu zmieniłeś na zwykłe?? bo na jednych zdjęciach sa niebieskie helle a na innych zwykłe
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]
...haaaaa ... - teraz to autko odżyło . Jak dla mnie to pięknie się prezentuje. Powiem szczerze, że jak bym zobaczył fotkę samej felgi to nie wiem co bym powiedział , ale razem pięknie się komponuje i extra pasuje . Barrrrdzo mi się podoba. Na tych stalowych to taki borok ... a teraz... mmmmmmmm ...tauka pisze:No i w końcu zakupiłem felgi. W stanie prwie idealnym 14 z oponkami tez prawie nóweczki Dunlop 185/60/14, ze szpilkami i pierścieniami centrujacymi. Mi się podobaja. Zreszta oceńcie sami.
Pozdr .
:bylo: :bajer:
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dekielki mogły być. Ale jak założylem to stwierdziłem że gorzej wygląda.barteKKK03 pisze:tylko szkoda że nie ma dekielków
Na zime załozyłem zwykłe, żeby tamte na mrozie i soli się nie zniszczyłymaccciej pisze:Lampy z tyłu zmieniłeś na zwykłe?? bo na jednych zdjęciach sa niebieskie helle a na innych zwykłe
Miałem to samo jak ogladałem je na wakacje na aucie to ekstra. później ich nie widziałem ze 4 miechy i zobaczyłem w garażu, to mówię lipa straszna. Ale jak załozyłem to odrazu zmieniłem zdanie.Kiler pisze:Powiem szczerze, że jak bym zobaczył fotkę samej felgi to nie wiem co bym powiedział
Powem odrazu szczerze, że cena była bardzo bardzo okazyjna. No to kupiłem. Jak mówia promocja czyni klienta albo jakos tak Ale od reki znalazłem goscia, który się zakochał w tych felgach i moge je sprzedać z niezła bitka w postaci 300 PLN. Ale tak się zastanawiam. Czy zostawić czy nie. W końcu nieżle się prezentuja na aucie. Chociaż wolałbym ENZO. Ale nawet za cenę która za nie dostane nie kupie ENZO w takim stanie z oponami w takim stanie. Nie wiem co zrobić.Kiler, nowa elita co sądzi??
Dokładnie tak jak piszesz. Każdy ma inny gust. Dla mnie one też nie sa szczytem mażeń, ale tak jak pisałem to była niezła okazja, a jak juz założyłem, to mi się nawet zaczynaja po mału podobac.nie podobaja mi sie jakies takie zwykle,bez polotu,ale gusta wiadomo rozne
[ Dodano: Nie Lut 12, 2006 03:35 ]
BTW miałem do wyboru takie jak ty masz, albo te co kupiłem. No i widzisz jak wybrałem. Wzór, który masz jest bardzo podobny do ENZO, na ttóre choruje. Ale te by mnie 2 razy drożej wyszły niz te co mammaccciej pisze:Felgi ładne ale moje ładniejsze
- Rafaello155
- Ma gadane
tauka - też nie kupiłem takich felg jakie mi się marzyły... ale te co wziąłem były tańsze, są proste i też całkiem ładnie wyglądają ... Ale Ty znów masz kupca i dobrze wyjdziesz na tej transakcji ... - więc chyba w tym przypadku pozostałbym wierny marzeniom i polował na te Twoje ENZO a te co masz sprzedał...
Pozdr .
Pozdr .
:bylo: :bajer:
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No niby tak... Ale i tak będę musiał jeszcze sporo dołożyć... Jeszcze z tym pośpię parę dni. A kolesiowi co chce kupić się nie spieszy... Mówi że jak się zdecyduję to nawet za miesiac wexmie.Kiler pisze:Ale Ty znów masz kupca i dobrze wyjdziesz na tej transakcji
Ale tak szczerze mówiąc, to im dłużej się na te felgi patrzę, to tym bardziej mi się podobają
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: