cegiel1989 pisze:W takim razie mógł byś mi polecić głośnik w podobnej cenie (do 250zł) który gra lepiej od tego JBL-a chodzi mi o głośnik o średnicy 300mm (dodam ze lubię dobry bas, ciężkie techno i Hip Hop)
Dla Ciebie ten JBL będzie jak znalazł, bo szukasz głośnika do nap***lania, a nie do grania.
Do takiego grania możesz sobie równie dobrze kupić Lanzara Max 12, bo gra bardzo podobnie.
PaulAdmin pisze:Chyba cały czas nie piszesz do mnie bo to ma mało wspólnego z tym co napisałem. Ja też jestem tego zdania a bynajmnie podobnego. Zobacz sobie bitwy car audio, nie koniecznie sound off, poczytaj fora .com a swoją wiedzę poszerzysz na trochę większe rynki niż polski.
Piszę przede wszysktim na temat.
A post tyczył się głównie do Ciebie.
W przeciwieństwie do Ciebie wkładałem tego suba do auta i wiem jak gra.
Z twardym basem nie ma to nic wspólnego(chyba że masz inne pojęcie twardego basu).
Ten głośnik przede wszystkim strasznie muli nawet w zamkniętej skrzyni i do tego ma duże tendencje do buczenia, więc nie wiem gdzie tu twardy bass.
A jeśli chodzi o wiedzę, to poszerzam ją głównie własnymi doświadczeniami i odsłuchami, a nie czytaniem amerykańskich forów.
Nie potrafię swojej opinii oprzeć na tym, że ktoś na amerykańskim forum coś tam napisał.