ale według licznika??Michaś_1977 pisze:Wyszło jakieś 6,45s. (+/- 0,10s.)

to ile Ty miałeś tego ON'a w baku??Michaś_1977 pisze:wcześniej wlałem do baku 53l paliwa,

Moderator: G0 Karcio
TaaaaaaaaaaaMichaś_1977 pisze:Już więcej nie będę modził...tylko beturbo jeszcze i tyle
Nigdy nie robię pomiaru czasu według licznika,tylko od momentu zwolnienia pedału sprzęgłamarcinas1983 pisze:Michaś_1977 napisał/a:
Wyszło jakieś 6,45s. (+/- 0,10s.)
ale według licznika??bo jeśli według niego to... nie startuje on od 0km/h tylko od 20km/h
Nom,na razie mam banana od ucha do ucha i mam nadzieję,że nic się nie spamulimarcinas1983 pisze:co nie zmienia faktu, że ładnie idzie
Pożyjemy-zobaczymyarwam pisze:łatwiej juz duże VNT wysterować i ono też wtedy wstaje z przy niskich obrotach i ciągnie do końca skali
lepiej z przyspieszeniem na 4T?Michaś_1977 pisze:Nie,4Ska to już przeszłość.
Teraz śmigam na 4T.
Przy sprincie nie jest lepsza,ale za to można dłużej pociągnąć na poszczególnych biegachDzikuvip pisze:lepiej z przyspieszeniem na 4T?
Tak,ale ile nerwów mnie to kosztowało,ile paczek cygarów przy tych wszystkich modach spaliłem,to bańka małaDzikuvip pisze:Zapiertalala to
Michaś_1977 pisze:marcinas1983 napisał/a:
będzie się tak samo wkręcał jak Michaś_1977,
yyyyyy,eee,tego,no...ja się nie wkręcam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości