![hehe :hehe:](./images/smilies/hehe.gif)
![bajer :bajer:](./images/smilies/bajer.gif)
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ręcznie poruszaj przepustnicą. Tak jakbyś to robił wciskając i puszczając gaz. Cyknięcie słychać kiedy przepustnica zaczyna się poruszać i kiedy wraca do pozycji zamkniętej. Oraz wtedy jak dasz pełny gaz i nastąpi jej pełne otwarcie. Na szczęście może to regulować na przepustnicy za pomocą śrubek. Bo może coś się przestawiło.skwaros pisze: bugalon, dzisiaj jakoś nie słyszałem tego cykania przy przepustnicy (tej przy filtrze) jak gazowałem?
mam wkładkę K&N, już ja czyściłem i psikałem olejkiem, ale nic nie dało.tomek264 pisze:dawno filtr powietrza zmieniałes?? zacznij od tego jeśli nie jest pierwszej świerzości
mam miernik, co mam dokładnie sprawdzić ?Balast pisze:to ze cyka krańcówka to nie znaczy ze przewodzi prąd , odłączyć kostkę i miernikiem sprawdzić przejścia.
mam sprawdzić na wtyczce z trzema kabelkami, tak, tą co idzie do tego switcha, mam sprawdzić napięcie miernikiem? do jednego kabla przewód -, a + do dwóch pozostałych po kolei i ma być napięcie na każdym z tych dwóch?Balast pisze:Jak sie nie myle to są trzy przewody , jeden wspólna masa a dwa to sygnały z krańcówek , załączasz krańcówke i powinno być przejście miedzy 2 pinami , sprawdzasz jeden u drugi i juz wiesz co i jak
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości