tomasz25 pisze:nie chciałeś 4X4 ? za ile jest do kupienia mk3 ?
na 4x4 mnie nie bylo stac ... tzn na ta moc co bym chcial w 4 kapciach mnie nie stac ... seat finalnie tez bedzie cos jechal
ps co do golfa to jest wystawiony w niemieckich mediach ...
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vqycs1cnf3aw
wiem ,wiem cena wysoka ale biorac pod uwage to co wlozylem w auto to nie jest tak tragicznie
nie liczac wogole tego ze to 12.97 20 jahre gti , to
-swap (silnik AUQ z 2005 roku , skrzynia g60 ,nowe sprzeglo ,nowy rozrzad , wszystkie paski nowe, nowe zimne swiece NGK platinium , FMIC plus kpl dolot z nierdzewki i wszystkie gumy niebieskie wzmacniane , cala nowa wiazka , ,przerobienie pedalow gazu i sprzegla , kpl uklad hamulcowy 312mm z cupry r przod , pompa paliwa vr6 , stozek K&N, to wszystko do kupy wyszlo mnie 15 tys zl na poczatku tego roku i to i tak nie licze wszystkich *#cenzura#*.
- zawieszenie gwint supersport nowy kosztowal 440e plus wszystkie gumy nowe na belce tylnej , przod nowe wahacze , lozyska tyl i przod wymieniane byly po swapie , koncowki na przekladni ,wszystkie *#cenzura#* , tyl nowe klocki wsadzone w tym tygodniu .
-alu mietki 17" za same alu 550e zaplacilem plus opony pirelli p0 kupilem 4 nowki 400e po rabacie dalem -opony spokojnie jeszcze na dwa sezony tyl praktycznie jest idealny . oczywiscie jeszcze adaptery RH z 5x112 na 5x100 uzywane kupilem 150e ( alu zostaly rowniez wypolerowane ,ale to zrobilem sam dlatego wogole tego nie licze .
- wyposazenie dodatkowe Radio alpine ktore kosztowalo 200e plus glosniki MB Quart 100e ...wszystko kupowalem nowe i mam na to jeszcze rachunki
Reszta tak jak widac lampy tyl ori Hella wszyscy wiedza ile kosztuja , przod tez hella plus xenon 6000k .
Jak by wogole kogos interesowal samochod to z ta cena mozna jeszcze sporo zrobic .. auto stalo na mobile wczesniej za 8999e bo tak naprawde wogole nie chcialem go sprzedac ,ale z racji tego ze pojawil sie seat jest do sprzedania .. cena od dzisiaj to 7999 i idzie z nia jeszcze sporo zrobic jak chcialby ktos auto z tego forum bo niechce go sprzedac jakiemus kretynowi .