silnik duze problemu POMOCYYYY...................
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
silnik duze problemu POMOCYYYY...................
WITAM OD JAKIEGOS CZASU MAM PROBLEMU Z SILNIKIEM A JUZ PISZE OCO CHODZI NIROWNO CHODZI SKACZA OBROTY RAZ CHCE ZGASNAC ALE NIESGASNIE A RAZ MA ZA WYSOKIE OBROTY I TAKZE OSTATNIO TRACI SPORO OLEJU,Z RURY WYDECHOWEJ WYLATUJA CIEMNE SPALINY A JAK WYMIENIALEM POMPE PALIWA OSTATNIO TO MECHANIK POWIEDZIAL ZE MAM SYF W BAKU I MOZLIWE ZE POZAPYCHNE PRZEWODY CZY DYSZE JAKOS TAK COZ MAM POCZAC PONIEWAZ NA GAZIE JEZDZI NORMALNIE TYLKO NA BENZYNIE WARIUJE A NA GAZIE LADNIE CZASEM TEZ SPADNA OBROTY ALE SPORADYCZNIE AHA NOI TROCHE STRACIL MOCY MAM NADZIEJE ZE POMOZECIE BO NIEIWEM CO ROBIC:(
darek
- bartek234130
- Mały gagatek
Re: silnik duze problemu POMOCYYYY...................
no musisz przeczyścić bak przeczyścić dysze i sprawdzić czy nie masz coś uszkodzone z zapłonem i będzie śmigał jak nowy a jak stracił moc to zobacz czy pompa nie dostaje gdzieś lewego powietrza a olej to juz nie wiemdarko1988 pisze:WITAM OD JAKIEGOS CZASU MAM PROBLEMU Z SILNIKIEM A JUZ PISZE OCO CHODZI NIROWNO CHODZI SKACZA OBROTY RAZ CHCE ZGASNAC ALE NIESGASNIE A RAZ MA ZA WYSOKIE OBROTY I TAKZE OSTATNIO TRACI SPORO OLEJU,Z RURY WYDECHOWEJ WYLATUJA CIEMNE SPALINY A JAK WYMIENIALEM POMPE PALIWA OSTATNIO TO MECHANIK POWIEDZIAL ZE MAM SYF W BAKU I MOZLIWE ZE POZAPYCHNE PRZEWODY CZY DYSZE JAKOS TAK COZ MAM POCZAC PONIEWAZ NA GAZIE JEZDZI NORMALNIE TYLKO NA BENZYNIE WARIUJE A NA GAZIE LADNIE CZASEM TEZ SPADNA OBROTY ALE SPORADYCZNIE AHA NOI TROCHE STRACIL MOCY MAM NADZIEJE ZE POMOZECIE BO NIEIWEM CO ROBIC:(
VW tylko to jedno jedyne bo najlepsze :)
Moja dwójka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=296744
Moja dwójka
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=296744
Najpierw poczyść co trzeba. Sprawdź co masz za silnik i będziemy myśleć dalej. Na gazie też słabnie?
A ubytki oleju nagle się zaczęły, czy zaczynał powolutku coraz to więcej pić.
A ubytki oleju nagle się zaczęły, czy zaczynał powolutku coraz to więcej pić.
Politycy są ludźmi nazbyt głupimi, aby można przewidywać ich postępki rozumowaniem - Stanisław Lem "Szpital Przemienienia"