Dodam jeszcze że nie mam ksenonów

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Robiles to na wlaczonych swiatlach??ziomek1988 pisze:Witam, tego golfa mam od niedawna i coś mnie zastanawia...atuko ma na zderzaku spryskiwacze albo same zaślepki co obrazuje zdjęcie poniżej. Mam teraz zagadkę gdyż po lekkim odchyleniu tego plastiku wydaje się, że to nie zaślepka tylko spryskiwacze jednak gdy pryskam szyby to one nie działąją (chyba że uruchamia się je inaczej). Drugim powodem dla którego wydaje mi się, że są to spryskiwacze to to, że mam podgrzewane siedzenia a z tego co wiem było coś takiego jak pakiet zimowy gdzie dawali spryskiwacze lamp i podgrzewane siedzenia. Próbowałem mocniej pociągnąć ten plastik na zderzaku ale bałem się że coś urwę...w jaki inny sposób mogę sprawdzić?? Próbowałem również patrzeć pod maskę ale tam zbyt wiele nie widać...
Dodam jeszcze że nie mam ksenonów [url=http://images43.fotosik.pl/212/d7a5b54de608a180m.jpg]Obrazek[/URL]
ziomek1988, spryskiwacze na pewno masz bo zaslepki są zamontowane na spryskiwaczu!.A nie na zderzaku! . Jak uchwycisz za zaslepkę i pociągniesz do siebie to wychodzi kilka centymetrow! . Tak sie robi przy demontażu zderzaka . Bo inaczej byś go nie zsunął z prowadnic!!. Może masz coś odłączone!!.ziomek1988 pisze:Witam, tego golfa mam od niedawna i coś mnie zastanawia...atuko ma na zderzaku spryskiwacze albo same zaślepki co obrazuje zdjęcie poniżej. Mam teraz zagadkę gdyż po lekkim odchyleniu tego plastiku wydaje się, że to nie zaślepka tylko spryskiwacz
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 28 gości