2.0 TFSI/TSI Jaki wydech polecacie ?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, Borys, VIP
Torreto : co do Milteka to CATBACKA masz resonated czy non-resonated ?
MY 2017| MK 7.5 .:R | Variant | DSG| Indium Grey
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
Mój VaRia(n)t
Grupa na FB Golf R/R32 Polska
Gdyby Golf R był dla wszystkich nazywałby się GTI
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ten DP jest gotowcem z USA, 2 sondy sa w układzie wiec trzeba je wkrecic, to ze nie ma katalizatora nie oznacza ze nie musi byc 2 sond,krz_p pisze:ptaku zadzwoń do MG, wiele osób jeździ z ich wydechami
sam planuję zrobić u nich wydech na wiosnę
Borys po co na tym twoim downpipie jest miejsce na drugą sondę jak nie masz kata?
bez urazy ale ten twój wydech kiepsko wygląda, te tłumiki wyglądają na przypadkowo wybrane i jakoś dopasowane do reszty
no i ta fatalna końcówka, nie dało się wspawać jakiejś dwururki?
co do reszty wydechu koncówka bedzie z czasem albo i nie bedzie
a tłumiki coż zacznuj szukac gotowych 3" tłumików w dobrej cenie to zobaczyzmy czy tak dobierzesz wymiarami, za te 2 tlumiki "przypadkowe" własciciel zapłacił 80$ a i tak tego nie widac, a zadanei swoje spełnia
- Andrzej32
- Ma gadane
- Kontakt:
Ja polecam MG byłem i słowa nie powiem bo naprawde warto http://www.mgmotorsport.pl/
Terminy niestety i trzeba sie wczesniej umawiać ale polukaj sobie i ja bym obstwaiał za MG
Terminy niestety i trzeba sie wczesniej umawiać ale polukaj sobie i ja bym obstwaiał za MG
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=501684
Budowa wydechu jest prosta jak budowa cepa i nie trzeba za to płacić tysięcy złotych żeby się przekonać że jednak jest zbyt restrykcyjny, rdzewieje tak samo i nikt nie chce go odkupić za 1/4 ceny jaką się zapłaciło.
to była rada warta 5tyś zł. No chyba że chcesz robić u Borysa to idź w millteka sory ale wygląda jak pęk tłustych parówek.Tylko czekać aż jeden z tych glutów puści.
to była rada warta 5tyś zł. No chyba że chcesz robić u Borysa to idź w millteka sory ale wygląda jak pęk tłustych parówek.Tylko czekać aż jeden z tych glutów puści.
www.vwgolfv.pl
hmm
z tego co widziałem to borys robi dobre wydechy
a jeśli ktoś ma bliżej do nas to zapraszam, poniżej przykładowe tłumiki do VR6Turbo 3" w środku
z tego co widziałem to borys robi dobre wydechy
a jeśli ktoś ma bliżej do nas to zapraszam, poniżej przykładowe tłumiki do VR6Turbo 3" w środku
DIGITUN.PL
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
chiptuning wszystkie marki
2.7 bit 860km E85 ,leon 2.0T 630km , audi 2 -2.2T 616km, 1.8T AGU 400km , VR6 914km , 2.0 TFSI 460km
16V digi g60 - 370hp , VR6 TURBO na ori ecu - custom remap pod E85
605-443-665
GG: 2615761
Borys pisze:Jesli masz cos do mojej osoby i mojej roboty to nie krepuj sie zadzwon napisz na prv, gg z checia posłucham twoich problemów.Hulaj pisze: No chyba że chcesz robić u Borysa to idź w millteka sory ale wygląda jak pęk tłustych parówek.Tylko czekać aż jeden z tych glutów puści
Do osoby to ja nic nie mam bo Cie nie znam. Najważniejsze, że jesteś zadowolony z własnej roboty i się jej nie wstydzisz.
www.vwgolfv.pl
Miltek przy Eisenmannie wygląda kiepsko(wykonanie, spawy), tak samo dźwięk, Eisenmann ma zdecydowanie lepszy, przy tych cenach, zdecydowanie lepiej wypada MG, a dźwięk jest świetny, co do firmowych P&P bywa czasami kiepsko, wystarczy poszukać na forach zagranicznych że wiele osób musiało co nieco poprawiać, wykonanie MG jest bardzo dokładne, a Michał ma naprawdę rozległą wiedzę jak i sprzęt by wykonać to na wysokim poziomie, jestem tylko ciekawy jakiej waty używają do wykończenia tych tłumików, np: Mario z forum SR wykorzystuje identyczną jak do Ferrari
Była zmodzona ibiza 2e, był swap na ABF, było modzenie ABFa,doszły Schricki 2x268, wywalone na rzecz 276/276, teraz czas na:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)
2.0 TFSI/TSI Jaki wydech polecacie ?
Czy ktoś z was słyszał na zywo jak chodzi Ragazzon. Na Forach w DE i UK bardzo to chwalą ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
na filmie brzmi bajka , czy ktoś słyszał dokładnie to samo na ulicy?
" onclick="window.open(this.href);return false;
na filmie brzmi bajka , czy ktoś słyszał dokładnie to samo na ulicy?