Witam
Mam taki problem:: wymieniłem alternator bo mrugala mi kontrolka od ladowania. Alternator jest po regeneracji i wygląda jak nówka ale...kontrolka od ladowania jak pochodzi silnik 5 min zapala sie na nowo i swieci na stale. Na zimnym silniku gasnie odrazu. Mam ten samochodzik od kilku dni i nie wiem co jest grane Proszę o pomoc i jakies dobre rady Dzięki
[mk2]Kontrolka ładowania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]Kontrolka ładowania
Ostatnio zmieniony pt lut 17, 2006 13:07 przez lukas1, łącznie zmieniany 1 raz.
Manhattan
Przewody ok bo na zimnym czyli dwa trzy odpalenia i gasnie. Przygazuję pochodzi 5 min i kicha każde następne odpalenie i swieci jak latarnia
[ Dodano: 16 Lut 2006 18:42 ]
Sprawdze ładowanie miernikiem i dam znać co było. Mam nockę w pracy to pewnie nie będę się nudził Pozdrawiam
[ Dodano: 18 Lut 2006 13:29 ]
Byłem u mechanika i okazalo sie ze zamontowany alternator jest w srodku zle polutowany albo cos w tym sylu Wymienili i jest wszystko ok
[ Dodano: 16 Lut 2006 18:42 ]
Sprawdze ładowanie miernikiem i dam znać co było. Mam nockę w pracy to pewnie nie będę się nudził Pozdrawiam
[ Dodano: 18 Lut 2006 13:29 ]
Byłem u mechanika i okazalo sie ze zamontowany alternator jest w srodku zle polutowany albo cos w tym sylu Wymienili i jest wszystko ok
Manhattan