[MK1 VR6] by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Nie mam powodu Ci nie wierzyć ....ale.....widziałem dużo MK1 z pociętymi i pospawanymi zwrotnicami byle tylko zawalczyć z geometrią ( nie u nas, na innych stronach ) osobiście znam dwa przypadki które próbowały zawalczyć z tematem w Polsce i.....NIGDY TO SIĘ NIE PROWADZIŁO !!! :green_fuck: jazda tym to walka o przeżycie !! Nie wiem co do prowadzenia ma zawias z IBI skoro przód jest taki jak MK2/3 a tył jest krótszy ??Elegancko nie ma zadnego proglemu, ale musi byc wstawiony zawias od ibizy lub polo, przy zawiasie od mk3 strasznie go ciagalo.
Jak będzie jeszcze jakaś sensowna pogodna będziesz wyciągał furacza ..czy już zapadł w sen zimowy ?? Jak byś wyciągał chętnie bym podjechał na Waszego spota...może byś mnie przewiózł maszynką ?? Z 3CITY do Koszalina nie jest tak daleko !!
Spoko jezdziles taka jedyna wiesz lepiej, luzik Narazie sie nie zapowiada co to jazdy w taka pogode, a co do przypadkow w pl kolega z forum juz od dawna lata na takim zawiasie w mk1 cabrio na zloty i jakos nie narzeka na prowadzenieNEMESIS pisze:Nie mam powodu Ci nie wierzyć ....ale.....widziałem dużo MK1 z pociętymi i pospawanymi zwrotnicami byle tylko zawalczyć z geometrią ( nie u nas, na innych stronach ) osobiście znam dwa przypadki które próbowały zawalczyć z tematem w Polsce i.....NIGDY TO SIĘ NIE PROWADZIŁO !!! :green_fuck: jazda tym to walka o przeżycie !! Nie wiem co do prowadzenia ma zawias z IBI skoro przód jest taki jak MK2/3 a tył jest krótszy ??Elegancko nie ma zadnego proglemu, ale musi byc wstawiony zawias od ibizy lub polo, przy zawiasie od mk3 strasznie go ciagalo.
Jak będzie jeszcze jakaś sensowna pogodna będziesz wyciągał furacza ..czy już zapadł w sen zimowy ?? Jak byś wyciągał chętnie bym podjechał na Waszego spota...może byś mnie przewiózł maszynką ?? Z 3CITY do Koszalina nie jest tak daleko !!
Ostatnio zmieniony czw paź 15, 2009 23:33 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Znasz tego kolege tez pewnie, mk1 cabrio po remoncie ma waskie zdesie, Ucho chociaz u was na forum inaczej jest roche wpisanykisielek pisze:a co to za kolega ?
Ostatnio zmieniony pt paź 16, 2009 10:37 przez kkkubek, łącznie zmieniany 2 razy.
NORD-VAG.PL
Dokaldnie tak jak Id pisze.idgray pisze:Krzysiu znaczy się kuchosz na tym forum też ma ten nickkkkubek pisze:Ucho chociaz u was na forum inaczej jest roche wpisany
Ostatnio zmieniony pt paź 16, 2009 12:36 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: