prawie polałem się ze śmiechurejden pisze:http://otomoto.pl/volkswagen-vento-C10344064.html
ty to masz fantazje
vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
_asmo_ pisze:Ja tez.... (((((((((((((duzy_przemo pisze:idgray, Zawiodłem się na tobie.
Zawsze bylem pewien, ze vento jest igla, a tu prosze, taki zonk
Nie no wiesz, ze zartuje :green_fuck:
Dasz se rade, tylko najpierw moze bude zmien na jakas zdrowa?
Ewentualnie zrob z ta buda projekt RAT
Buda tak samo wygladala na evencie i jakos nikt nie plakal ze kupa bo tego nie widzial, tylko sie wszyscy zachwycali ventylem Id bedzie dobrze w kolejnym sezonie tylko wstaw ta VR w chromie
Ostatnio zmieniony pn paź 26, 2009 10:30 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Kuba zdjęcia nie kłamiąkkkubek pisze:Id od samego poczatku sobie jaja robi, a wy dajecie sie nabrac jak male dzieci
dokładnie tak jestkarolp85 pisze:jeśli te foto jest real to to auto to mega kupa z ładną felgą na światowym poziomie, ale to tylko moje zdanie
dlatego to ogłoszenie by prawda ujrzała światło dzienne bo już męczyły komentarze że vento mega itp._asmo_ pisze:Zawsze bylem pewien, ze vento jest igla, a tu prosze, taki zonk
nie mam $ na zmianę budy dlatego ta zostaje_asmo_ pisze:Dasz se rade, tylko najpierw moze bude zmien na jakas zdrowa?
idgrayauto to tylko auto ale moim zdanie należy się WIELKI szacunek dla idgray, za to że miał jaja pokazac auto od złej strony bo jak na razie to wszyscy zachwalają i co nie tylko a on chyba jako pierwszy w PL podszedł do tego z dystansem i ze zdrowym podejściem do sprawy i za to szacunek
wszystko wraca do normy...czyli do serii ;D koniec modzenia, zaczyna się czas jezdzenia :)
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
wiesz ze teraz musisz mega odbudowac to auto zeby ktos Ci tego pozniej nie wypominal...idgray pisze:by wszyscy zobaczyli jaka jest prawdaPoncek17 pisze:Po co to bylo ???
Moim zdaniem o takich rzeczach sie nie mowi powinno to zostac tylko w kregu ludzi ktorzy o tym wiedza a reszte robic po koleji.
Id zrobiles jak chciales ale teraz sam tylko sie zdolowales....
Nord-vag.pl
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
doła nie mamPoncek17 pisze:Id zrobiles jak chciales ale teraz sam tylko sie zdolowales....
nic nie muszęPoncek17 pisze:wiesz ze teraz musisz mega odbudowac to auto zeby ktos Ci tego pozniej nie wypominal...
mnie bardziej męczy że ludzie piszą że eleganckie vento a prawda jest całkiem inna to mnie bardziej dołuje a teraz wsio wiadomo i lajcikPoncek17 pisze:Moim zdaniem o takich rzeczach sie nie mowi powinno to zostac tylko w kregu ludzi ktorzy o tym wiedza a reszte robic po koleji.
poza tym błotniki z przodu do wymiany kilka śladów do usunięcia wymiana progów i reperaturek z tyłu i blachy jak nowe duże tego nie ma a i silnik z czasem się wymieni więc nie ma tragedii może będzie jeszcze dobrze a jak ktoś będzie chciał wytykać to i tak to zrobi
Ostatnio zmieniony wt paź 27, 2009 08:48 przez idgray, łącznie zmieniany 1 raz.