Zegary piękne, chyba ładniejsze jak z SE

Moderator: G0 Karcio
Wszystko w TDi zależy od krzywej niutonaMZiobro pisze:140ps mk4 robi 100 w 8-8,2s(mierzyłem) więc twoj napewno ppnizej 7 schodzi....
350Nm w mk4 robi w 8.00 100Ponior pisze:MZiobro napisał/a:
140ps mk4 robi 100 w 8-8,2s(mierzyłem) więc twoj napewno ppnizej 7 schodzi....
Wszystko w TDi zależy od krzywej niutona , to niuton właśnie wciska w plecy, bo konie w TDi to jakies takie niedokarmione sa
nie wiem co tam teraz modzisz ale na tych turbinkach 2256v ciężko przekroczyć granice 230ps. Jak osiągniesz 235ps to pogratulować. Ja miałem niby te 235 ps, ale na zupełnie innej turbawce, której juz nie mam.tomasz25 pisze:Cel 235 ps i 440 nm
A ja zaznaczę że g-tech przy miękkim zawiasie pokazuje bardziej optymistyczne czasy i dopiero przy sztywnym jest w miarę realny!tomasz25 pisze:ja na 22x ps i 410 nm i małej nieszczelnosci turbo zrobiłem 6,9 mierzone g -techem ,na miękkim zawiasie wiec mysle ze troche lepiej by było po zmianie zawiasu, teraz to zrobieniu wszystkiego powinno być 6,6 - 6,7 ,zaznaczam ze mój Golf waży 1375 kg + ja
Do lata mam nadzieje ze zejde do 6,5 - 6,4 (bedzie korekta) i filtr ITG .Cel 235 ps i 440 nm.
no własnie o to mi chodzi ,pozatym miałem nieszczelnosci na kolektorze wydechowym,jak zmienie amorki i zrobie korekte mysle ze będzie lepiejRapix pisze:A ja zaznaczę że g-tech przy miękkim zawiasie pokazuje bardziej optymistyczne czasy i dopiero przy sztywnym jest w miarę realny!
mam wykers na 231ps410nm ale to na nieszczelnosci i na starej turbinie(zmieniłem bo puszczasła olej) jak zrobie korekte i zzmierze to wkleje wykresik i zrobie fotki bo tez cos tam sie pozmieniło w wygladzie ,pozdro !Ponior pisze:nie wiem co tam teraz modzisz ale na tych turbinkach 2256v ciężko przekroczyć granice 230ps. Jak osiągniesz 235ps to pogratulować. Ja miałem niby te 235 ps, ale na zupełnie innej turbawce, której juz nie mam.tomasz25 pisze:Cel 235 ps i 440 nm
Daj jakiś update swojego tematu i wykresik w końcu wklej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości