co to jest przy pompie wody ????????? - foto
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
co to jest przy pompie wody ????????? - foto
zaznaczone i pokazane na zdjeciu .. raczej nie jest odkrecienie spuszczania chlodziwa poniewaz jest to za mala dziurka....:/// interesuje mie to bardzo poniewaz samo mi sie to odkrecilo i nie wiem jak to wyglada i czy to mozna zastapic zwykla srobka. pozd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
-
- Ma gadane
Re: co to jest przy pompie wody ????????? - foto
to co jest na fotce to jest otwor przewidziany na wyciekanie płyny jak pusci uszczelniacz w pompie i po to to jest i dziurka ma bycx27 pisze:zaznaczone i pokazane na zdjeciu .. raczej nie jest odkrecienie spuszczania chlodziwa poniewaz jest to za mala dziurka....:/// interesuje mie to bardzo poniewaz samo mi sie to odkrecilo i nie wiem jak to wyglada i czy to mozna zastapic zwykla srobka. pozd
-
- Ma gadane
no moze i tak ale jak bedzie miał ta dziurke to przynajmniej zobaczy jak płyn bedzie wyciekal to bedzie znaczyło ze długo nie pojezdzi na niej a koszty i tak takiej pompy nie są wysokie u mnie tez zaczyna cieknąc i za niedługo trzeba bedzie zmienic ale jak sie zatrze to wymienieTAZ pisze:Ale jak była śrubka to może ją wkręcić i wtedy dłużej pojeździ. Jak już wspomniałem są pompy z dziurką i bez.
bo przepustowosc tej diurki jest calkiem niezla - 5 litrow plynu chlodniczego = 30 min jazdy pozniej temperatura zaczyna gwaltownie rosnac:)) . zna ktos jaki numer moze tego usczelniacza [dokadne wymiary] , bo bym kupil po drodze jak bym jechal . pozd
brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
-
- Ma gadane
-
- Nowicjusz