MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
daruhe, za komplet chciał 600 zł bodajże( listwy plus dokładki). Jednak ja robiłem przy okazji stłuczki, więc wszystko weszło w koszta i po prostu nic mi nie zostało z odszkodowania choć miało zostać około 250 zł, więc wyniosło mnie to w miare tanio( tak jakbym sam robił, dlatego zleciłem to lakiernikowi, co się będę męczył )
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 11:27 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
truckman, zdecydowanie to nie jest wina bezpiecznika juz miałem problem z klapa tylko ze sie nie zmykała wynikało to z tego ze sie sie slimak w slinczku nioe cofał wymieniłem go na drugi po regeneracji i po 4 latach jest to samo przyczyna znana korozja i rdza w srodku tylko jak teraz ro otworzy
Dziekowac Ostry
ostry78mo, zdejmij ten plastik i będziesz miał wszystko.
Listwa jescze nie doschnięta i nie wypolerowana, ale jeździć można i widać drobny zarys.
Listwa jescze nie doschnięta i nie wypolerowana, ale jeździć można i widać drobny zarys.
Ostatnio zmieniony ndz lis 15, 2009 14:29 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszkę to denerwowało, ale teraz mam prawie wszystko co mi potrzebne w samochodzie i już nie narzekam Jak nie miałem elektryki to pocieszałem się, żę są tacy co muszą jej używać bo brak klimy zmusza do ciągłego otwierania okien, więć nie było tak źleHMP pisze:Ale to musi trochę wk... gdy inni mają to w serii, a tobie przypadł taki golas
Ostatnio zmieniony pn lis 16, 2009 09:09 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest to auto z niemiec, co widać na pierwszej stronie.HMP pisze:Taka uroda aut z polskich salonów.
Ogólnie to za trochę rzeczy dopłacił, bo w standarcie było ESP z ASR, 1/2FIS, dodatkowe schowki w bagazniku, climatronic, siatka grodziowa, klucze scyzoryki, uchwyty do siatki na podlodze bagażnika. Co nie zmienia faktu, że na forum są o wiele lepsze bajery w Basisach, bo tam każdy element ponad 4 air bagi, wspomaganie i ABS był specjalnym życzeniem klienta.HMP pisze:Za wszystko płać ekstra
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: