VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
Prawda jest taka ze jak ktos jest juz jakis czas na forum , lub chociaz tu zagladal kiedys tam to wie jak ten mk3 wygladal na samym poczatku ... zwykly czerwony wolnossacy kibel ... bo taka jest prawda ... natomiast w miare modyfikacji i zabiegow jakie zostaly dokonane ,auto nabieralo smaku i wygladu ... na pewno ma niepowtarzalny kolor ... Pewnie ze jest pare rzeczy ktore zrobilo by sie inaczej ,ale kolega vw_golf3 wlozyl w niego juz mega duzo pracy... i jak widac oplacalo sie . Golfa zna juz prawie cala Polska
Ostatnio zmieniony czw paź 29, 2009 01:27 przez Rafalek114, łącznie zmieniany 1 raz.
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
I to się właśnie nazywa zapał U mnie jest tak samo każdą złotówkę którą wsadziłem w samochód zarobiłem sam pracując po kilkanaście godzin dziennie.vw_golf3 pisze:kolego gdybym miał nie wiadomo ile $$$ to auto wyglądałoby na pewno znacznie inaczej niż obecnie. Pracuje po 12 h dziennie i odkładam każdy grosz żeby coś włożyć do auta,
www.proturbo.com.pl
nic dodacRafalek114 pisze:Prawda jest taka ze jak ktos jest juz jakis czas na forum , lub chociaz tu zagladal kiedys tam to wie jak ten mk3 wygladal na samym poczatku ... zwykly czerwony wolnossacy kibel ... bo taka jest prawda ... natomiast w miare modyfikacji i zabiegow jakie zostaly dokonane ,auto nabieralo smaku i wygladu ... na pewno ma niepowtarzalny kolor ... Pewnie ze jest pare rzeczy ktore zrobilo by sie inaczej ,ale kolega vw_golf3 wlozyl w niego juz mega duzo pracy... i jak widac oplacalo sie . Golfa zan juz prawie cala Polska
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GarageBoy
Miałem taki zamiar ale zrezygnowałem, bałem się że za pstrokato będzie to wyglądało więc podłoga została czarna . Przepikowana kremową nitką
pczerniej
gra dość przyjemnie dla ucha
Miałem taki zamiar ale zrezygnowałem, bałem się że za pstrokato będzie to wyglądało więc podłoga została czarna . Przepikowana kremową nitką
pczerniej
gra dość przyjemnie dla ucha
Ostatnio zmieniony sob lis 28, 2009 23:37 przez vw_golf3, łącznie zmieniany 2 razy.
Sory za OT, ale znalazłem tego golfa przypadkiem... W sumie też ciekawy...GarageBoy pisze:W ogóle fajna edycja OPT, poświęcona golfom
Co to była za golfina, ta w podkładzie i z szachownicą na dachu???
http://www.allegro.pl/item820664002_vw_ ... y_kol.html
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
a co ma piernik do wiatraka?? jak ci sie podoba to sobie kup ... a nie robisz tu gielde ogloszen , tym bardziej ze nikt o to nie prosilDrops pisze:Sory za OT, ale znalazłem tego golfa przypadkiem... W sumie też ciekawy...
http://www.allegro.pl/ite...mplety_kol.html
ps. co w tym ulepie z twojego linka jest fajne ??? po za cena
WWW.DIGITUN.PL
- CJ_New
- Użytkownik
Znalazłem, znalazłem znalazłem
Szukałem tego Golfa od czasu kiedy rzucił mi się na zdjęciach z majóvwki w oczy i przetrzepywałem subforum mk3, a nie zajrzałem w projekty teraz przez przypadek tu wszedłem i mam
Jak przejrzałem historię tego auta, to aż się iskierki w oczach pojawiły, bo takie rzeczy to tylko w amerykańskich filmach, a tu jednak... proszę
Gdy będę miał chwilę zwątpienia co do pracy przy swoim golfie to tutaj zajrzę by poczytać i natchnąć się entuzjazmem
Wielkie, powtarzam, wielkie ukłony za to co się z autem stało
Szukałem tego Golfa od czasu kiedy rzucił mi się na zdjęciach z majóvwki w oczy i przetrzepywałem subforum mk3, a nie zajrzałem w projekty teraz przez przypadek tu wszedłem i mam
Jak przejrzałem historię tego auta, to aż się iskierki w oczach pojawiły, bo takie rzeczy to tylko w amerykańskich filmach, a tu jednak... proszę
Gdy będę miał chwilę zwątpienia co do pracy przy swoim golfie to tutaj zajrzę by poczytać i natchnąć się entuzjazmem
Wielkie, powtarzam, wielkie ukłony za to co się z autem stało