vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
Dla mni to jakies nieporozumienie chcialbym zobaczyc te wielkie projekty jezdzace na codzien do pracy i po zakupy w idealnym stanie .... Idealnych w Polsce jest kilka aut chowanych na codzien pod grubo zaslanymi plandekami po garazch.... sam wiem po sobie jak auto wygladalo po malowaniu i jak o nie dbam starajac sie unikac obtarc rdzy itp itd ale uzywajac auta na codzien stawiajac raz na jakis czas pod blokiem czy pod centrum handlowym nie ma mozliwosci utrzymania go w super stanie....auto Idgraya ma kilka *#cenzura#* do zrobienia ktore spokojnie moglby zalatwic zaprawkami ,a wy robicie tu jakas ogolnopolska zalobe ,ze jedno z najbardziej tlustych Vento w Polsce to trup i generalnie nie nadaje sie do jazdy.....
Ostatnio zmieniony wt paź 27, 2009 17:44 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
rejden lepiej bym tego nie ująłrejden pisze:Dla mni to jakies nieporozumienie chcialbym zobaczyc te wielkie projekty jezdzace na codzien do pracy i po zakupy w idealnym stanie .... Idealnych w Polsce jest kilka aut chowanych na codzien pod grubo zaslanymi plandekami po garazch.... sam wiem po sobie jak auto wygladalo po malowaniu i jak o nie dbam starajac sie unikac obtarc rdzy itp itd ale uzywajac auta na codzien stawiajac raz na jakis czas pod blokiem czy pod centrum handlowym nie ma mozliwosci utrzymania go w super stanie....auto Idgraya ma kilka ************ do zrobienia ktore spokojnie moglby zalatwic zaprawkami ,a wy robicie tu jakas ogolnopolska zalobe ,ze jedno z najbardziej tlustych Vento w Polsce to trup i generalnie nie nadaje sie do jazdy.....
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- Maciek23
- Forum Master
Ladnie siedzi na stalowkach tylko troche dziwinie to wyglada wsrod zwyklych aut na podworku Mam nadzieje ze nie przyczynilem sie do tej debaty na temat rdzy wytykajac Ci kiedys ze bombla widac na karoseri? Ogolnie tak jak juz ktos napisal jak autko smiga na codzien to nie ma mozliwosci zachowac go w idealnym stanie. Po swoim aucie tez widze jak wygladal po kupnie a jak ok 40tys km pozniej. Ale nie ma co rozpaczac nad takimi rzeczami, bo ventyl ma robic show na drodze a nie lsnic w hali wystawowej