Malowanie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

SFHKK
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: SFHKK » pt lis 20, 2009 22:08

Kamel pisze:
SFHKK pisze:Gdy się kupuje Golfa III to moim zdaniem należy zwracać uwagę na te naklejki.
A mi się wydaje, że kupując Golfa III należy większą uwagę zwracać na to czy progi są całe i czy nie zostawia 4 śladów. A dopiero później można zwrócić uwagę na takie duperele jak naklejki..
Są inne, na pewno bardziej miarodajne sposoby sprawdzenia czy auto było bite, lakierowane itp.
Zastanów się jakim cudem te naklejki by mogły się uchować gdyby auto było bite z tyłu? Jakie masz propozycje? Jeśli ma 3 ori naklejki z tyłu to na 100% jest niebite w tył. Maskę można wymienić na taką z naklejką (chodź ekstremalnie ciężko), ale tył?
Ostatnio zmieniony pt lis 20, 2009 23:05 przez SFHKK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mattai
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: mattai » sob lis 21, 2009 01:25

Ja tam zawsze mowilem ze polaka nie stac na tenaie rzczy, mam dylemat czy brac oficjalnie walonego golfa (bede mial fotkiz tej stluczki o ktorej mowi dealer) czy nie walonego opla zafire.
To jest dylemat VW to VW z drugiej strony 2001 to juz robi spora roznice przy odsprzedazy auta za jais blizej nieokreslony czas.

Automania... niekończąca sie opowieść...
Miłość do starych fordów, podzielona przyjaźnią do VW.

Scorpio I 2.0OHC>VW Golf III 1.9TDI(ALE)> Zafira A 2.0DTH16V

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”