Zastanów się jakim cudem te naklejki by mogły się uchować gdyby auto było bite z tyłu? Jakie masz propozycje? Jeśli ma 3 ori naklejki z tyłu to na 100% jest niebite w tył. Maskę można wymienić na taką z naklejką (chodź ekstremalnie ciężko), ale tył?Kamel pisze:A mi się wydaje, że kupując Golfa III należy większą uwagę zwracać na to czy progi są całe i czy nie zostawia 4 śladów. A dopiero później można zwrócić uwagę na takie duperele jak naklejki..SFHKK pisze:Gdy się kupuje Golfa III to moim zdaniem należy zwracać uwagę na te naklejki.
Są inne, na pewno bardziej miarodajne sposoby sprawdzenia czy auto było bite, lakierowane itp.
Malowanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ostatnio zmieniony pt lis 20, 2009 23:05 przez SFHKK, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam zawsze mowilem ze polaka nie stac na tenaie rzczy, mam dylemat czy brac oficjalnie walonego golfa (bede mial fotkiz tej stluczki o ktorej mowi dealer) czy nie walonego opla zafire.
To jest dylemat VW to VW z drugiej strony 2001 to juz robi spora roznice przy odsprzedazy auta za jais blizej nieokreslony czas.
To jest dylemat VW to VW z drugiej strony 2001 to juz robi spora roznice przy odsprzedazy auta za jais blizej nieokreslony czas.
Automania... niekończąca sie opowieść...
Miłość do starych fordów, podzielona przyjaźnią do VW.
Scorpio I 2.0OHC>VW Golf III 1.9TDI(ALE)> Zafira A 2.0DTH16V
Miłość do starych fordów, podzielona przyjaźnią do VW.
Scorpio I 2.0OHC>VW Golf III 1.9TDI(ALE)> Zafira A 2.0DTH16V