[MK3 TDI] TEMPOMAT zamiennik za mniej niz 10zl ???
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Forum Master
Kostki musisz szukać w okolicach bezpieczników i przekaźników, ale może się okazać, że tej kostki nie ma wyprowadzonej i trzeba ciągnąć kable od ECU. Ja tak robiłem w mojej ibizie. Najlepiej musiał byś się dowiedzieć na forum: albo tym, albo na forum LT, czy takowa wtyczka jest wyprowadzona, a jeśli nie to z których pinów z ECU trzeba wyciągnąć kable. Jeszcze druga sprawa, sprawdź czy na pedałach sprzęgła i hamulca masz czujniki ( coś podobnego jak do stopu tylko troszkę mniejsze na obu pedałach takie same). Jeśli tak to szukać kostki lub schematu i ciągnąć z ECU, wszystko podłączyć i aktywować Vag-iem, a później cieszyć się.
Tomek
- moonmaker05
- .::VWCORRADO::..
- Kontakt:
-
- Forum Master
Witam,
tak, tylko musisz się dowiedzieć czy masz wyprowadzoną kostkę z ECU, czy musisz samemu to zrobić. Pozdrawiam.shared pisze:Koledzy w golfie III 1.9 SDI sprawa tempomatu wygląda tak samo jak w TDI?
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 12:26 przez tomek08, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek