Mk3 1.8 AAM - Osiagi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Sebos
- سثلاخخ
- Kontakt:
Mk3 1.8 AAM - Osiagi
Witam,
Mam pytanko o osiagi silnika 1.8 AAM, a mianowice jaka jest rzeczywista predkosc maksymalna, oraz jakie przyspieszenie np do 150, i czy normalne jest z tak jak u mnie, do mniej wiecej 140 idzie ladnie, a powyzej to juz strasznie powoli sie rozpedza
Mam pytanko o osiagi silnika 1.8 AAM, a mianowice jaka jest rzeczywista predkosc maksymalna, oraz jakie przyspieszenie np do 150, i czy normalne jest z tak jak u mnie, do mniej wiecej 140 idzie ladnie, a powyzej to juz strasznie powoli sie rozpedza
------------------------------
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
pozdr
Sebos - سثلاخس
[b]I-sze OGÓLNOPOLSKIE SPOTKANIE VWGOLF.PL !!![/b] działo sie, działo :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21501
--- VWGOLF SQUAD MAZOWSZE ---
www.vwgolf.waw.pl
Jak silnik 75 km moze miec przyspieszenie 10 sekund?? Ja mam 1,8 90 km i rozpedza sie w 12 sekund.P!@sek pisze:Ja mam Golfa III 1.8 75KM i jechałem nim 190km/h (miałem jeszcze luz pod pedałem). Masz chyba silnik zrechany mój przejada jak dziki !!
Przyspiesza od 0 do 100km/h w 10,3s. (Nie mam żadnych zmian w silnkiu,ino dobre świece i przewody !!)
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
dino84 pisze:Jak silnik 75 km moze miec przyspieszenie 10 sekund?? Ja mam 1,8 90 km i rozpedza sie w 12 sekund.P!@sek pisze:Ja mam Golfa III 1.8 75KM i jechałem nim 190km/h (miałem jeszcze luz pod pedałem). Masz chyba silnik zrechany mój przejada jak dziki !!
Przyspiesza od 0 do 100km/h w 10,3s. (Nie mam żadnych zmian w silnkiu,ino dobre świece i przewody !!)
moze to nie 1.8 tylko 2.8
Re: Mk3 1.8 AAM - Osiagi
ja mam 1.6 75KM i tez mi leci tak 150. Ty masz jedynie wiekszy moment a z tego co wiem nie jest on tak wazny jak moc jesli chodzi o predkosc maksymalna ... tak slyszalem ...Sebos pisze:Witam,