GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Frykas napisałem że jest to model RS6, nie że są od audi RS6
mikew_86 naciąg musi być, przynajmniej moim zdaniem a 18stki narazie mi wystarczą a na nasze drogi to najlepsze by były 14 albo 15
Jutro postaram się wrzucić felgi na autko i zapodam zdjęcia, a narazie dodaje troche lepsze foty samych felg
mikew_86 naciąg musi być, przynajmniej moim zdaniem a 18stki narazie mi wystarczą a na nasze drogi to najlepsze by były 14 albo 15
Jutro postaram się wrzucić felgi na autko i zapodam zdjęcia, a narazie dodaje troche lepsze foty samych felg
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Udało mi się wrzucić felgi na autko i tak to wyglonda na dzień dzisiejszy Na sezon 2010 dojdzie jeszcze do tego odpowiednia gleba i dystanse, więc wtedy to zacznie jakoś wyglodć
Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2009 16:54 przez GoNzO !!!, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
Ringi som orginalnie i nic już się z tym nie zrobi, co do antenki to kiedyś stawiałem na środku ale kabel rusował mi po dachu, a puźniej stwierdziłem że tak się lepiej prezęcidaniocrack pisze:super wyszlo tylko te ringi w lampach mi sie nie podobaja a antenke stawiaj na srodku dachu (przed ta małą) mam identyczna
A co do do jazdy na takich oponach to tak jak daniocrack pisze kwestia wprawy i umiejętności
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt: