MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wciaz poluje na kierownice od Highline'a trójramienną i znalezc nie moge...
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Tych kierownic przecież jest pełno na allegro Też chciałem, ale kaska niezła, więc planuję obszyć narazie kierownicę.
Co do listew to sam nie wiem. Kiepsko mi się widzą te chromy, ale na srebrnym aż tak nie rażą i w połączeniu z dobrym kołem, a takie masz mogą dać dobry efekt.
Co do listew to sam nie wiem. Kiepsko mi się widzą te chromy, ale na srebrnym aż tak nie rażą i w połączeniu z dobrym kołem, a takie masz mogą dać dobry efekt.
Raczej takshowtime pisze:S-liny na Variancie to chyba premiera na naszym forum
showtime, ale Cie Tomek wywialo, w interesach, czy prywatnie . A spalnie nie takie male w sumie, ale podejrzewam, ze kolka tutaj duzo robia, pewnie bylo z 6,5 na mniejszym kole . Rozumiem ze masz takie zakupy : http://www.v10.pl/Audi,RS6,Avant,w,roli ... 37428.html . Przywiez troche, to wpadne szybciej do grodu Kraka w odwiedziny .
interesy,Kywak pisze:w interesach, czy prywatnie
przynajmniej tak mówił mnie i swojej Dziewczynie...
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
Weź pod uwagę szerokie opony i 90 koni mocy. Ogólnie jadąc cały czas 160 mój też nie pali rewelacyjnie a mam standartowe 15`Kywak pisze:A spalnie nie takie male w sumie
Jeśli chodzi o Varianta to bardzo dobry wybór, nawet powiem, że ten mod u show`a mi się spodobał i chyba dokonam ksera, bo na wiosnę trzeba coś większegob4k pisze:W garazu czekaja na nowy sezon 17" eSy dla mojego, tak ze bede drugi
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wyjazd byl w interesach troche sie wydluzyl, dzisiaj wrocilem... cielismy 160 km/h na tempomacie i 120 km/h na remontach i zrobilismy 861 km na baku az do oparów
Warto bylo jechac... Golfik dostal nowe cos nowe cos pieknego!
Lepsze niz MFD, oj lepsze
http://www.allezakupy.pl/go/_info/?id=718&from=skapiec
Warto bylo jechac... Golfik dostal nowe cos nowe cos pieknego!
Lepsze niz MFD, oj lepsze
http://www.allezakupy.pl/go/_info/?id=718&from=skapiec
Ostatnio zmieniony sob gru 05, 2009 21:27 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, tez były 60-tki, 80-tki bei Nasse... ale i tak uwielbiam ten kraj
Jedziesz srodkowym pasem złoty sześćdziesiąt a tu ktoś z lewej nagle ponad 2 paki wziuuuum
Fotki w aucie... mega kozacko wyglada
Kolor podswietlenia przyciskow jest zmienialny pod konkretne auta - ja ustawilem czerwony
Navi przede wszystkim 3D, no i ten dotykowy ekran to jest to
Jedziesz srodkowym pasem złoty sześćdziesiąt a tu ktoś z lewej nagle ponad 2 paki wziuuuum
Fotki w aucie... mega kozacko wyglada
Kolor podswietlenia przyciskow jest zmienialny pod konkretne auta - ja ustawilem czerwony
Navi przede wszystkim 3D, no i ten dotykowy ekran to jest to
Ostatnio zmieniony ndz gru 06, 2009 11:42 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
To jest świetneshowtime pisze:Jedziesz srodkowym pasem złoty sześćdziesiąt a tu ktoś z lewej nagle ponad 2 paki wziuuuum
Bo już myślałem, że na 60 leciałeś 120 Polizei takich lubi, no chyba, że ma się szczęście albo M5 twin turboshowtime pisze:tez były 60-tki, 80-tki bei Nasse... ale i tak uwielbiam ten kraj
Wygląda bardzo ładnie, ale drogi gadżet. W porównaniu do MFD dużo lepsze pokrycie mapami?
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Bede przywozil takie radyjka z Holandii bo mam dostep do prawie nowek. Klient przyjezdza do znajomego bo chce fabryczna navi a on odkupuje od niego ten niefabryczny sprzet
Cena byla BARDZO atrakcyjna Nie dalbym 3699 za radio do auta... nie te zarobki
MFD pogonilem wczoraj i juz mi sie Kenwood zwrocil prawie
Cena byla BARDZO atrakcyjna Nie dalbym 3699 za radio do auta... nie te zarobki
MFD pogonilem wczoraj i juz mi sie Kenwood zwrocil prawie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Ty mi powiedz jaka jest różnica w mapach, a nie że pogoniłeś, bo nie chciałem odkupićshowtime pisze:MFD pogonilem wczoraj i juz mi sie Kenwood zwrocil prawie
Ostatnio zmieniony ndz gru 06, 2009 12:14 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.