[mk2]gaznik pierburg
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A OTO LINK DO POBRANIA: grocik.ovh.org/pierburg_2e2..zip aha informuję cię że nie jest to moja praca i jest przeznaczona tylko do urzytku domowego(niekomercyjnego) i służy celom dydaktycznym.Nie wolno jej sprzedawać i rozsyłać bez zezwoleń ani zarabiać na niej lub na treści w niej zawartej.
POWODZENIA
POZDRAWIAM Grotu
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 19:55 ]
www.grocik.ovh.org/pierburg_2e2..zip
POWODZENIA
POZDRAWIAM Grotu
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 19:55 ]
www.grocik.ovh.org/pierburg_2e2..zip
Golf III 1.8 90KM,Golf IV 1.9 TDI 90KM
Grotu dzięki chodziło mi abyś tram to umieścił te klauzulę bo jak nas ktos ścignie to się czepiał bedzie.Dzieki bardzo
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 23:08 ]
Bardzo zrecznie i wspaniale to zrobiłeś.Moze byśmy stronkę FTP rozkrecili na takie bzdety co?Tylko ja nie mam bladego pojecia jak się to robi.Jak wiesz to napisz na skrzyneczkę vwgolf.
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 23:08 ]
Bardzo zrecznie i wspaniale to zrobiłeś.Moze byśmy stronkę FTP rozkrecili na takie bzdety co?Tylko ja nie mam bladego pojecia jak się to robi.Jak wiesz to napisz na skrzyneczkę vwgolf.
Witam.Czy ja tez moge prosic o przeslanie mi na poczte tych bardzo cennych informacji.Moj adres to [email protected]
Z gory dzieki
Pozdrawiam:)
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 15:04 ]
Sorry poprawka adresu [email protected]
Z gory dzieki
Pozdrawiam:)
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 15:04 ]
Sorry poprawka adresu [email protected]
Pomocy jeszcze raz {mk2} gaznik Pierburg 2E
Te materialy o ktorych tutaj mowa nie przydaly mi sie zbytnio,tlatego mojha prosba jest taka: Prosze o wszystkie materialu i linki na temat gaznika Pierburg 2E
Z gory dzieki
Z gory dzieki
Golf III 1.8 90KM,Golf IV 1.9 TDI 90KM