[mk3]Wymiana Listwy pod reflektorami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[mk3]Wymiana Listwy pod reflektorami
Hejka może by miał ktoś z was lub udzielił mi małego instruktarzu wymiany listwy pod reflektorami (część atrapy) - jakiś pajac pod hipermarketem wjechał mi w przód ((, niechce niczego uszkodzić czy dodatkowo powyginać (czy konieczny jest demontaż samych reflektorów ?). Jeżeli ma ktoś dużo czasu niech wypisze w pkt poszczególne etapy takiej wymiany - niechce tego robic w warsztacie.
Ostatnio zmieniony śr mar 01, 2006 23:27 przez beniamin79, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz
- Paweł Marek
- V.I.P.
Dziś nie mam jak już. Ale naprawe obejrzyj to i daz radę bez problemu. Nad atrapą w tympasie blachy sa otwory. Wkładasz duży śróbokręt i idąc od jednego końca o kolei odpinasz zatrzaski odchylając równocześnie owoli atrapę. POwoli bo można je łatwo połamać. U dołu potem już dość łatwo odejdzie. Listwa też jest na zatrzaki do atrapy mocowana.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Nowicjusz
Moze ktos z was ma zdjecia listwy od gory zebym mogl ja sobie obejrzec. Czy atrapa powinna sie odksztalcic w jakis sposob w stosunku do listwy aby ta mozna bylo wypiac z okolic zderzaka - chodzi mi jak wyjac ta listwe z dolu bo strasznie mocno jest trzymana.pare fotek zalatwi sprawe [email protected]
- Marqs84
- Mały gagatek
- Kontakt:
siemka!
Wyjecie grilla to banał.. zajelo mi to ok 3min a robilem to pierwszy rac.
od gory jakies 4 zatrzaski z dolu 2 pod reflektorami... sa specjalne otwory na srubokret ..powazyc i pociagnac grilla i gotowe:]
Pisze bo mam maly klopocik.
Kupiłem grill bez znaczka firmy JOM ...przez allegro ale odebralem osobiscie. Niestety nie sprawdzilem co jest w pudełku no i w domu okazalo sie ze jest chromowy a mial byc czarny :] z metalowa listwą.
Golfika mam czarnego no i nie wiem czy to fajnie wyglada...:/ przymierzam ale sam nie wiem... moze widzieliscie juz takie autko z takim grillem?? kurcze bo nie wiem czy wymieniac na czarnany czy sprzedac go... chromowe sa chyba drozsze.. Moze doradzicie
Niesetty jestem w pracy i nie moge zrobic foto.
Są jakies stronki gdzie mozna zrobić taką symulacje na golfiku?
Wyjecie grilla to banał.. zajelo mi to ok 3min a robilem to pierwszy rac.
od gory jakies 4 zatrzaski z dolu 2 pod reflektorami... sa specjalne otwory na srubokret ..powazyc i pociagnac grilla i gotowe:]
Pisze bo mam maly klopocik.
Kupiłem grill bez znaczka firmy JOM ...przez allegro ale odebralem osobiscie. Niestety nie sprawdzilem co jest w pudełku no i w domu okazalo sie ze jest chromowy a mial byc czarny :] z metalowa listwą.
Golfika mam czarnego no i nie wiem czy to fajnie wyglada...:/ przymierzam ale sam nie wiem... moze widzieliscie juz takie autko z takim grillem?? kurcze bo nie wiem czy wymieniac na czarnany czy sprzedac go... chromowe sa chyba drozsze.. Moze doradzicie
Niesetty jestem w pracy i nie moge zrobic foto.
Są jakies stronki gdzie mozna zrobić taką symulacje na golfiku?