Regulacja LDA
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
"Fahofcy"od siedmiu boleści ,nawet pompy nie złożą tak jak była ,ale golić z kasy to potrafią normalnie jak czytam o takich "fahofcach"to nóż mi się w kieszeni otwiera...ajurczuk pisze:niedawno oddałem pompe do uszczelnienia bo ciekło mi paliwo z odpowietrznika lda ostatnio zdjełem pokrywe i zauwazyłem cos dziwnego jak wyjełem bolec i nacisnąłem gaz na zgaszony silniku rysik nie wysuna sie a na odpalonym silnku sam powoli sie wysuwa bez dodawana gazu czy tak powinno byc bo przed uszczelnieniem było inaczej
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek
ja mam nowa pompe i jak rano odpalam to od razu lapie i odpala silniczek na rowne obroty i zaczyna po sekundzie szarpac i sie dusic no i nie wiem o co mu chodzi... przed wymiana niby tez tak bylo ale to niby wina powietrza w przewodach byla. Pompa sie pocila i lapala powietrze a teraz nie ma powietrza no i nie wiem czemu tak odpala
Szerokiej drogi? Dzięki, ale wąską też dojadę:)
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek
Oooooooooo na bank swiece jeszcze grzeja bo jak w dzien odpalam to nie czekam az ta sprezynka brzeknie od grzania swiec i odpalam i jak juz silnik chodzi to slysze po kilku sek te "brzek" ze skonczylo swiece grzac to na bank i tak rano jest tylko ze rano odpalam jak juz pyknie i skonczy grzac swiece.
Normalnie chodzi nic nie tlucze tylko sie dusi i kurde gazu dam to tez jakby chcial a nie mogl...
Tam nic raczej sie nie majta wszystkie paski chodza rowno
Normalnie chodzi nic nie tlucze tylko sie dusi i kurde gazu dam to tez jakby chcial a nie mogl...
Tam nic raczej sie nie majta wszystkie paski chodza rowno
Ostatnio zmieniony pn gru 07, 2009 18:36 przez xxxMODZELxxx, łącznie zmieniany 2 razy.
Szerokiej drogi? Dzięki, ale wąską też dojadę:)
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek
- xxxMODZELxxx
- Mały gagatek