Hella white silver
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Hella white silver
witam moze i dziwne pytanie ale sam sie w tym gubie i potrzebuje potwierdzenia czy aby napewno tak jest
mianowicie czy jest produkt hella magic colours white i produkt hella magic colours silver czy jest to jedno i to samo a tak nazywane
czy roznica jest tylko to jak zostalo zdjęcie zrobione?
niby silver
i white
mianowicie czy jest produkt hella magic colours white i produkt hella magic colours silver czy jest to jedno i to samo a tak nazywane
czy roznica jest tylko to jak zostalo zdjęcie zrobione?
niby silver
i white
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
potrzebuje informacji konrketnych juz tu nie chodzi o wybranie tanszych tylko ze musze wiedziec czy są takie i takie jak tak to potrzebuje te i te jak nie to potrzebuje takiej informacji ze jest tylko jeden rodzajSteinway pisze:nazwa jest inna, lampy te same! porównaj cenę i kup tańsze! pozdro
na stronie helli w de w ofercie są rozne rodzaje magic colours wymienione blue red black i w tym jasne
ale jasne są opisane stratosilber i rauchsilber ale bez zdjęć
rauchsilber, czyli dymione srebrne
stratosilber też coś ze srebrnym
wiec jak to jest ?
Moim zdaniem co widzę po zdjęciach są to 2 inne lampy które różnią się kolorem silver są jak sama nazwa mówi bardziej siwe-ciemniejsze a white są bardziej białe-jaśniejsze
Ostatnio zmieniony śr gru 09, 2009 23:43 przez Baran., łącznie zmieniany 1 raz.
w tych white to kierunkowskaz, wsteczny jest bardziej biały, w silver bardziej przy dymiony jest wsteczny a kierunkowskaz bardziej taki odcień szarego.
Ostatnio zmieniony śr gru 09, 2009 23:49 przez Mako, łącznie zmieniany 1 raz.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wlasnie przez to jak sa te zdjecia robione to nie mozna normalnie okreslicDanijel pisze:Fotki robione pod innym kątem i dlatego tak wyszło
Linc, i napewno hella by nie puscila jednego produktu o roznych nazwach te nazwy ktore podalem white silver to chyba potocznie przyjete przez polaka w niemieckim są takie jak napisalem ale dalej nie ma nikogo kto by posiadal komplecik takich np z pudelkiem i stwierdzil jak to jest
Baran12, ja do tej pory bylem przekonany ze nie ma roznicy i ciagle cos jest mylone czy to biale czy srebrne jednak potrzebuje teraz to wiedziec w 100 %
przynajmniej siVWy ręke straci
mcsym, nie przejdzie ta proba przekupstwa bys punkta dostał o nie nie :green_fuck:
kolejne zdjecie zapozyczone od kolegi rafita
i kolejne z innej perspektywy w innym swietle
wiec kto ma teraz jaką opinie
Sprawdź na stronie Helli, poza tym jedna z nazw może być tak jak piszesz przyjęta potocznie(ktoś napisał na forum i się tak z głupoty wzięło).
Zaloguj się pod innym nickiem i napisz mu coś i przekonaj go że masz racje i bedziemy mieli spokój.mcsym pisze:btw, niech mu ktoś pomoże, bo ja już nie mam siły
Mk2 ABF Open Air: viewtopic.php?f=98&t=77443&p=773176#p773176
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ty co też liczysz na łatwo zdobyty punkt o nie nie :green_fuck: poza tym to dalej nie jest odpowiedz na moje pytanieSpojler pisze:Sprawdź na stronie Helli, poza tym jedna z nazw może być tak jak piszesz przyjęta potocznie(ktoś napisał na forum i się tak z głupoty wzięło).
wyśle maila do hella w niemczech zobaczymy czy odpiszą i jak odpiszą szukam dalej i dalej prosze o wyjaśnienie tego
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wiem skąd masz te zdjęcia też jak to zobaczyłem to się zdziwiłem ze są takie ciemniejsze i jaśniejsze nazywane silverami.
niezła szafeczkavwosiu pisze:kolejne zdjecie zapozyczone od kolegi rafita
Obrazek
wydaje mi się że tutaj po prostu odbija się ta biała powierzchnia i tworzy to wrażenie że same lampy są jaśniejsze. moim zdaniem to HBM
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2009 22:13 przez Mack., łącznie zmieniany 1 raz.