![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![otepienie :otepienie:](./images/smilies/otepienie.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co do geometrii to jak puściłem kierownice, to auto jechało prosto, przy większych prędkości jak wracałem to pukało mi w tym kole(potem zauważyłem że jest zgięta) . jutro miałem jechać do mechanika by mi sprawdził co jest,bo jednak nie wiem co jestmate64 pisze:mogłeś przestawić geometrię, wygiąć wachacz, skrzywić amortyzator (to wersja najczarniejsza) a mogłeś tylko przestawić geometrię. Bez oględzin nic sie nie da stwierdzić. Auto ci ściąga itp?
Odrazu po zdarzeniu sprawdziłem luz (poruszając koło w osi poziomej), koło jak było sztywne i bez luzu,tak po uderzeniu również nie wyczułem zmian. A jazda oprócz pukania(pewnie przez zgiętą felgę) była taka jak zawsze,bez problemu.mate64 pisze:może tylko wrażenie, jeśli kierownik się nie przestawił i nie ściąga ci to może być OK.
ok, też sądzę że powinienem sobie to zbadać. ale po wszystkim tak pomyślałem na spokojnie i ta prędkość wydała się mała ok20-40km/h ,jak się to przeżyje, to człowiek jak na szpilkach, i się martwi :/ . Ale dzięki KoledzyBonio_MS pisze:Yoker, ale i tak polecam ci kontrole w stacji gdzie robia zbierznosc i katy ja tak mialem zeszlej zimy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 96 gości