ZENEC MC 2000 - zanabyłem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
właśnie taki patent:
ZENEC
przyjechało w sobotę. założyłem i testuję.
zestaw telefonu - generalnie nieźle
radio - działa
dvd - działa
kamera wstecznego - jeszcze nie podłączyłem
navi - też działa, tylko długo szuka satelit.
dalsze wrażenia wkrótce
ZENEC
przyjechało w sobotę. założyłem i testuję.
zestaw telefonu - generalnie nieźle
radio - działa
dvd - działa
kamera wstecznego - jeszcze nie podłączyłem
navi - też działa, tylko długo szuka satelit.
dalsze wrażenia wkrótce
Ostatnio zmieniony ndz gru 13, 2009 10:43 przez koper, łącznie zmieniany 1 raz.
mk I 1.8 GTI - jeździ jak wściekłe...
odgrzeje temat.wszedlem w posiadanie takiego radia.niestety jest uszkodzone .Znacie może jakiegoś speca,który zna sie na rzeczy ?
46 VR
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
sprawa wyglada tak: sprowadzilem mkv z tym radiem.radio nie działa rzada kodu.oddalem do rozkodowani i gosciu mowi ,że nie mozesz zczytac kodu bo jakiś procesorek jest uszkodzony.chce go teraz wykasowac i wgrać na nowo,ale moze skonczyc sie to fiaskiem.Wtedy radio jest na smietnik.dlatego chce by radio obejrzała druga niezależna osoba.
46 VR
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Czyli koleś chce z eepromu sczytać kod, jak to się robi w radiach oryginalnych. Skoro radio się uruchamia i chce kod, to raczej nic nie jest uszkodzone, po prostu facet ma pierwszy raz coś takiego w rękach albo nie dysponuje odpowiednim sprzętem. Sytuacja podobna, jak w niektórych gorzej zaopatrzonych serwisach GSM, gdzie nie potrafią od ręki ściągnąć simlocka z Nokii BB5. Podjedź gdzieś do innego serwisu, gdzie odkodowują sprzęt multimedialny.
twierdzi ze przy rozkodowaniu wyskakuje bląd. Koleś niby specjalizuje sie w ZENEC . http://www.elektro-car.pl/kontakt sam juz nie wiem ...
46 VR
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jeśli rzeczywiście się w tym specjalizuje, to może i ma rację, ale dziwne, że radio się włącza i woła o kod skoro jest uszkodzone. Po wpisaniu błędnego kodu wyświetla komunikat o złym kodzie?
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Na Twoim miejscu bym podjechał gdzieś w inne miejsce, Poznań duże miasto, więc pewnie jest więcej takich punktów specjalistycznych. Ja mam znajomego sąsiada zajmującego się odkodowywaniem, ale do Łodzi kawałek masz niestety.
Witam,
Chciałbym odświeżyć temat.
Mam radio Zenec ZE-MC 2000. Nie działa mi w nim nawigacja. Na wyświetlaczu nie mam nawet dostępnej opcji nawigacji. Czy wystarczy wgrać jakiś moduł nawigacji na kartę SD i wrzucić do radia, i drugie pytanie czy nawigacja jest wmontowana w radio czy trzeba dokupić sobie ZE-NA2000N?
Chciałbym odświeżyć temat.
Mam radio Zenec ZE-MC 2000. Nie działa mi w nim nawigacja. Na wyświetlaczu nie mam nawet dostępnej opcji nawigacji. Czy wystarczy wgrać jakiś moduł nawigacji na kartę SD i wrzucić do radia, i drugie pytanie czy nawigacja jest wmontowana w radio czy trzeba dokupić sobie ZE-NA2000N?