MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Wlasnie bylem zalozyc te opony. Bylem w jednym miejscu i mi powiedzieli ze nie ma mowy ze takie male opony wejda i beda trzymac powietrze. Mowilem ze bedzie dobrze ale oni mowia ze to oni znaja sie na oponach nie ja hehe. To pojechalem do innych typow i bez problemow zalozyli. Troche jedynie patrzyli sie na mnie jak na glupiego hehe. Potem zrobie jakies fotkiZybi236 pisze:KaeROeS, 205/45 ładnie się naciągną na 9 zool, będzie niezły naleśniczek Nie zapomnij o foteksach
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
U tych pierwszych to trzeba było powiedzieć ze się nie da to parasola :green_fuck: . A tak poza tym to trzeba będzie uważać na ciśnienie. Zapodaj fotki jak będziesz.KaeROeS pisze:Wlasnie bylem zalozyc te opony. Bylem w jednym miejscu i mi powiedzieli ze nie ma mowy ze takie male opony wejda i beda trzymac powietrze. Mowilem ze bedzie dobrze ale oni mowia ze to oni znaja sie na oponach nie ja hehe. To pojechalem do innych typow i bez problemow zalozyli. Troche jedynie patrzyli sie na mnie jak na glupiego hehe. Potem zrobie jakies fotki
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no to miazga panie
ps. jakim obiektywem fotografowales te kola? bo swiatla tak sobie a foty bardzo ostre i jasne:)
ps. jakim obiektywem fotografowales te kola? bo swiatla tak sobie a foty bardzo ostre i jasne:)
Ostatnio zmieniony czw gru 17, 2009 20:37 przez kacpersky, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: