komputer MFA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
komputer MFA
Witam,czy ktoś się orientuje dlaczego na komputerze pokładowym nie wyświetla jednej funkcji Reichweite(zasięg)?Zastanawiam się czy tego nie ma wogóle ,cz ktoś miał taki problem?Reszta funkcji tj chwilowka ,czas,średnia są jak najbardziej.
mój GOLF to wersja PACIFIC z 2003r.
mój GOLF to wersja PACIFIC z 2003r.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
to jest odpowiedź na Twoje pytaniemufik900 pisze:tego nie ma wogóle
luknij ten temat http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=162092
Było fabrycznie. Tylko tak jak pisałem czyli w dużym FISie. Z tego co tu się na forum dowiedziałem jest opcja uaktywnienia tego w 1/2 FIS ale tylko w immo3.Qto pisze:Yuri, z tego ca ja wiem to fabrycznie tego w ogóle nie był w Golfach...chyba że się mylę. Fabrycznie widziałem tylko w Audi. W Golfach zawsze to było po modach...
Panowie, Golf 1999, 1.8 benzyna 20V, automat. skrzynka, czy mam komputer pokładowy? - bowiem wyświetlacz pokazuje wyłącznie ikonkę braku paliwa (góra) a dół to podświetlony stan wrzuconego biegu. Środek pusty!. Przy okazji nie działa podświetlenie climatronic - czy to jest jakaś połączona awaria? Wczoraj kupiłem to czerwone cacko. Podpowiedzcie plz
to mój pierwszy VW!
Mk4 1.8 20V 125 KM, automat
Czy zatem,ASO może mi to zrobić?Jak myślisz,nie znam nikogo kto się tym bawi prywatnie.Pozdrawiam.Yuri pisze:W jakiej niby książce? Kolego mówię Ci, że 1/2 nie ma tej funkcji fabrycznie.mufik900 pisze:napewno jest w 1/2 FIS bo w jego książce jest opisane i są też zdjęcia. Czy ASO jest w stanie coś z tym zrobić?
[ Dodano: Nie Gru 20, 2009 19:29 ]
A co na to poprzedni właściciel?Rozmawiałeś z nim o tym?mishonia pisze:Panowie, Golf 1999, 1.8 benzyna 20V, automat. skrzynka, czy mam komputer pokładowy? - bowiem wyświetlacz pokazuje wyłącznie ikonkę braku paliwa (góra) a dół to podświetlony stan wrzuconego biegu. Środek pusty!. Przy okazji nie działa podświetlenie climatronic - czy to jest jakaś połączona awaria? Wczoraj kupiłem to czerwone cacko. Podpowiedzcie plz
Jeżeli masz 1/2 FIS i auto jest z 2003r. to masz immo3, a co za tym idzie da radę uaktywnić "zasięg". Skontaktuj się z kolegą greg ze forum. Z tego co zauważyłem bardzo dobrze zna się na temacie i na pewno pomoże.mufik900 pisze:Czy zatem,ASO może mi to zrobić?Jak myślisz,nie znam nikogo kto się tym bawi prywatnie.Pozdrawiam.
mishonia jeśli z boku prawej manetki (wycieraczki) masz taki przycisk, który można wciskać "góra/dół" to masz komp. pokładowy. Ew. wrzuć zdjęcie zegarów + tej właśnie prawej manetki.
[ Dodano: Nie Gru 20, 2009 19:29 ]
Ech, poprzedni właściciel umarł był, a auto sprzedawał jego syn, który podobnie jak ja widział Golfa drugi raz w zyciu
A co na to poprzedni właściciel?Rozmawiałeś z nim o tym?[/quote]mishonia pisze:Panowie, Golf 1999, 1.8 benzyna 20V, automat. skrzynka, czy mam komputer pokładowy? - bowiem wyświetlacz pokazuje wyłącznie ikonkę braku paliwa (góra) a dół to podświetlony stan wrzuconego biegu. Środek pusty!. Przy okazji nie działa podświetlenie climatronic - czy to jest jakaś połączona awaria? Wczoraj kupiłem to czerwone cacko. Podpowiedzcie plz
Ech, poprzedni właściciel umarł był, a auto sprzedawał jego syn, który podobnie jak ja widział Golfa drugi raz w zyciu
to mój pierwszy VW!