ile wam pali golfik na gazie w zimie ? [mk2]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Much00l
- Mały gagatek
- Kontakt:
ile wam pali golfik na gazie w zimie ? [mk2]
witam mam golfa 1,6 benzyna 75 km mam wstawiony gaz ostatnio pali mi ponad 12 litrow. wybieram sie na regulacje myslicie ze to pomoze ? a wasze golfy ile pala ? jeszcze zmienie filtr powietrza bo tez podobno ma wplyw na spalanie.
A więc litania do sprawdzenia filtr[powiertrza,świece,przewody wysokiego ciśnienia,kop€lki itp,płyn chłodzący,olej silnikowy,
A w jakim stanie masz katalizator,kiedy robiłeś przegląd techniczny i jak wypadł na spalaniu?
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 13:16 ]
Jak tam gaxnik czy jest dobry jeszce czy jest w miarę czysty? Sprawdź poprawność działania tych przepustnic.I kiedy ci się ssanie załącza i wyłącza?
A w jakim stanie masz katalizator,kiedy robiłeś przegląd techniczny i jak wypadł na spalaniu?
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 13:16 ]
Jak tam gaxnik czy jest dobry jeszce czy jest w miarę czysty? Sprawdź poprawność działania tych przepustnic.I kiedy ci się ssanie załącza i wyłącza?
chyba zle kolesia zrozumiales bo regulacje po załozeniu robi sie po przejechaniu ok 1 -1,5 tys bo wszystko musi sie ułozyc a nie 10 tys bo jak by ci palil 2o litrow odrazu po zalozeniu to tez bys czekal az przejedziesz 10tysbo zalozylem gaz i nie robilem regulacji a przejechalem 7 tys bo mowili ze kolo 10 tys przyjechac na regulacje
[url=http://www.vwteamkutno.pun.pl/forums.php]WWW.VWTEAMKUTNO.PUN.PL[/url]
krolo ale ja ustawiałem sprawdzałem instalkę po przejechaniu 1000 kilometrów a potem ostatni przeglad po 10 000 i koniec gwarancji bezpłatnych przegladów.pozdro
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 13:30 ]
bo w zimie trochę więcej pali bo zimno no i ssanie.
a skad wiesz lub jak sprawdzałeś katalizator?
No i w jakim stanie masz wydech?
[ Dodano: Sob Mar 04, 2006 13:30 ]
bo w zimie trochę więcej pali bo zimno no i ssanie.
a skad wiesz lub jak sprawdzałeś katalizator?
No i w jakim stanie masz wydech?