stuka z przodu z prawej strony.....
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stuka z przodu z prawej strony.....
witam od jakiegos czasu nie moge sobie dac rady ze stukiem z pawej strony - stuka gdy sie wjedzie prawym kołem na jaks falde albo gdy sie auto zabuja.... dodam ze drazek kierowniczy jest ok koncowka tez oraz swozen i obie tulejki takze w piatek wymienilem lape pod skrzynią ktora jest przykrecana do sanek, wymienilem laczniki i wczoraj poduszke amortyzatora z lozyskiem..... co to moze być....??????
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
Re: stuka z przodu z prawej strony.....
wymień gumy stabilizatora!!! mały koszt a powinno pomóc! Pamiętaj żeby zmierzyć grubość drążka!
a tulejki i gumy też wymieniłeś w łaczniku koszt nie wielki bo tulejka kolo 6zł a gumy 2,5 w w stabilizatorze gumu kosztuja tez nie wiele ale nie pamietam dokłanie ile w każdym razie u mnie jak się tak działo to wymieniłem gumy stabilizatora i łacznika koszt wyniósł mnie mniej niż 25zł a kłopot z głowy
-
- Mały gagatek
gumki wymienione, wahacze i reszta podokrecane i dalej puka juz mam dosyc tego,,,, zostal jeszcze amortyzator:(
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 00:27 przez kanias3, łącznie zmieniany 1 raz.
gumki stabilizatora wymienione lączniki takze...boje sie ze jak wymienie amory to dalej tak bedzie....
Ostatnio zmieniony sob sty 23, 2010 00:54 przez kanias3, łącznie zmieniany 1 raz.