MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
co w tym takiego super ? bo nie wiem czym sie jaracie...showtime pisze:Ja, ja... germańskie blachy prosto na spoty i imprezy
prosze Ciepelton1985 pisze:showtime, powinni Ci przenieść VARIANTA do projektów
a rost i ta walizka to po co Ci ? chcesz robic culta, z czego co nigdy nim nie bedzie ? nawiązując doshowtime pisze:Powiedzcie mi prosze jak zrobic mache rosta? Czym ją polać ?
i tego sie powinieneś trzymać ...showtime pisze:Frykas, przed chwilą niektorzy stwierdzili ze moje auto nigdy nie bedzie kultem
Scientist,
R32 ma w grilu, niemieckie tablice teraz też ma to się jara wesołe samopoczucie przed świętami jest najlepsze
co do culta no fakt, nie wyobrażam sobie tego w budzie mk IV variant, w ogóle w mkIV to raczej beeee,a spray w chromie odpuść, jest to miękkie i się ściera bardzo szybko, musiałem kiedyś coś przymajstrować przy swoich kołach i ten chrom motip to g****
R32 ma w grilu, niemieckie tablice teraz też ma to się jara wesołe samopoczucie przed świętami jest najlepsze
co do culta no fakt, nie wyobrażam sobie tego w budzie mk IV variant, w ogóle w mkIV to raczej beeee,a spray w chromie odpuść, jest to miękkie i się ściera bardzo szybko, musiałem kiedyś coś przymajstrować przy swoich kołach i ten chrom motip to g****
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 16:30 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A w czym masz problem, ze niby nie mozna go wsadzic do projektów? Patrzac na ilosc wsadzonych pieniedzy i ilosc zmian przez caly rok moj samochod niczym nie odbiega od Twojego, ktory pewnie uwazasz za najlepsze MK4 na forum, ale chyba tak nie jest przede wszystkim bym go przemalowałScientist pisze:prosze Ciepelton1985 pisze:showtime, powinni Ci przenieść VARIANTA do projektów
A jesli szukasz punktu zaczepienia i przyczepisz sie znaczka w grillu no to od razu Ci powiem ze jest, bo mi sie podoba a o to chyba w tym wszystkim chodzi, zeby sie wlascicielowi podobalo... a uwierz mi ze na 18" i tak zawsze sie ludzie za nim ogladaja ;]
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 16:58 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
mody idą pełną parą i to się chwali
jedynym elementem który odstaje od reguły to emblemat R32 to prawie jak M-Power w każdym BMW zakładasz i od razu dodatkowa moc i kilka punktów respektu na mieście
jedynym elementem który odstaje od reguły to emblemat R32 to prawie jak M-Power w każdym BMW zakładasz i od razu dodatkowa moc i kilka punktów respektu na mieście
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 17:01 przez szczep, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
szczep2008, idzie do wymiany na GTI
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, jestem podonego zdania, temat bardzo mocno zaawansowany i dużo $ poszło w auto czego efektem są modyfikacje przeprowadzone do dnia dzisiejszego
showtime, a co Ty na taką opcję?!? usuwasz znaczek R32 i nie wstawiasz GTI, grill zostawiasz czarny tak jak jest i dodatkowo pryskasz znaczki w czarny mat?!? masz czarne słupki, czarne lusterka więc czemu nie
e tam Panowie, najlepszy jest mój mk IV, musicie znać swoje miejsce w szeregu ( joke )showtime pisze:ktory pewnie uwazasz za najlepsze MK4 na forum
showtime, a co Ty na taką opcję?!? usuwasz znaczek R32 i nie wstawiasz GTI, grill zostawiasz czarny tak jak jest i dodatkowo pryskasz znaczki w czarny mat?!? masz czarne słupki, czarne lusterka więc czemu nie
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 17:12 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój był zajebisty już półtora roku temu:
( dla nie kumatych, chodzi o blachy)
( dla nie kumatych, chodzi o blachy)
To nie jest wyznacznik tego czy auto jest projektem czy nie( bynajmniej ja tak myślę) bo wystarczyło by kupić pozłacane felgi i już projekty? Dajmy spokój...Patrzac na ilosc wsadzonych pieniedzy
Tutaj akurat mieścisz się w normie, jak ktoś grzebie przy aucie to zmienia.showtime pisze: ilosc zmian przez caly rok
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 18:18 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
co z tego jak efektu porywajacego nie ma ...showtime pisze:Patrzac na ilosc wsadzonych pieniedzy i ilosc zmian przez caly rok
uuu lanserka pelna parą, a jak sie oglądaja to znaczy, ze co- ze fajny jest ?showtime pisze:... a uwierz mi ze na 18" i tak zawsze sie ludzie za nim ogladaja ;]
nie, nie uwazam i nigdzie tego nie napisalem, a odnosnie malowania, jak zwykle pewnie sam byś to zrobiłshowtime pisze:ktory pewnie uwazasz za najlepsze MK4 na forum, ale chyba tak nie jest przede wszystkim bym go przemalował
o znaczku nawet nie pisałem bo po co ...
pzdr i sie tak nie spinaj, bo krytyke tez trzeba na klate przyjmowac, ale jak tak czytam Twoje posty to jakos do Ciebie nie dociera, i zaraz krzyczysz ze wszyscy mowia źle, a ja wiem najlepiej i koniec ...
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 18:36 przez Scientist, łącznie zmieniany 1 raz.
to nie to forum nie ma co się spinaćtruckman pisze:Za Calibrą ze skrzydłem Boeinga też się oglądają
w jakimś sensie jest, zależy Ci hajs włożony jest w mase detali czy tylko w jedną mega drogą rzecz...truckman pisze:To nie jest wyznacznik tego czy auto jest projektem czy nie
w sumie to wszystko jedno w jakiej szufladce jest auto, nie potrzebnie pisałem o tym dziale projekty bo jakiś kwas się zrobił, najważniejsze, że służy właścicielowy należycie, podoba się itp.
pozdraVWiam i miodności w modach Panowie
ja się nie spinampelton1985 pisze:nie ma co się spinać
Owszem jest to powiązane, bo bez pieniędzy nic się nie zmieni, bo nawet żeby zrobić czarny grill trzeba kupić sprej za 12 zł, jednak myślę, że zrozumiałeś o co mi chodziło w poprzedniej wypowiedzipelton1985 pisze:w jakimś sensie jest, zależy Ci hajs włożony jest w mase detali czy tylko w jedną mega drogą rzecz...