Prośba o interpretacje wykresu z hamowni:]
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Fiilpzg86
- Nowicjusz
- Kontakt:
Prośba o interpretacje wykresu z hamowni:]
czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat poniższego wykresu?? czy dobrze wyszedł itp. (golfik po chipie)
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zoltar dobrze pisze....dla mnie hamownia dala zbyt male obciazenie stad taki kop NM jak juz turbina napomowala. Nie zmienia to faktu ze tam paliwa byc musi sporo wiec tak czy siak trzeba by zlogowac w czasie jazdy i zobaczyc.
AJM to 6bieg skrzynia pomiar na inercji min na bieg 5
AJM to 6bieg skrzynia pomiar na inercji min na bieg 5
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 23:51 przez rob555, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowa siedziba - GDANSK ul. PRZEMIAN 2 (boczna od starogardzkiej)
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
Kolego moze tu niema za duzo interpretacji bo ja za bardzo nie jestem w temacie zeby ci powiedziec cos z wykresu są na tym forum ktorzy sa profesjonalistami w tej branzy a z mojej strony to ci daje wykres mojego ajma w serii i po programie
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
fasd, witam też nie jestem doświadczony w tej kwestii ale cos mi sie zdaje ze masz do wyregulowania pompowtryski też podobny wykres w serii miałem i pompki były w częściach po wymianie i regulacji już nie było tej górki w miejscu max Nm sprawdz sobie w kanale 23 albo 24
Kurde jakich fachmenów mamy na forum niech to h.... upali Auta nie widzą tylko jakis wykres z hamowni i juz wiedzą co autu dolega, pewnie tez wiedzą odrazu jaki nr VIN i wyposazenie auta buaaaaaaaaaaahahhahahahahahaah
Drogi kolego Filipie, zinterpretowac tego wykresu się nieda, mozna tylko odczytac z niego wartości, a potrafi to kazdy po szkole podstawowej. Wystarczy ze na niego zerknie i to tyle w temacie..... Ale mając logi poszczególnych wartości z Vaga, mozna zinterpretować ten pomiar z hamowni na ich podstawie
Dlatego proponuje ci podjechac do kogos, kto potrafi poprawnie zdiagnozowac ci auto, wtedy bedzie wiadomo co i jak....Czy auto masz uszkodzone czy poporostu pomiar z dupy.
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 18:31 przez aw69, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
kolego ta górka jest czymś innym spowodowana niepamietam co rob555 mi mowil jak zrobil program ale cos tam bylo... :green_fuck: moze jak jeszcze zerknie w te posty to sie wypowie pozdrunseen1 pisze:fasd, witam też nie jestem doświadczony w tej kwestii ale cos mi sie zdaje ze masz do wyregulowania pompowtryski też podobny wykres w serii miałem i pompki były w częściach po wymianie i regulacji już nie było tej górki w miejscu max Nm sprawdz sobie w kanale 23 albo 24
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
- Fiilpzg86
- Nowicjusz
- Kontakt:
ogólnie auto nie dymi, podczas pomiaru troche sadzy zostawił na podłodze
wiec przydałoby się podłączyć auto do kompa, kto z Zielonej Góry by mógł zdiagnozować VAG'iem po świętach??
wiec przydałoby się podłączyć auto do kompa, kto z Zielonej Góry by mógł zdiagnozować VAG'iem po świętach??
Ostatnio zmieniony czw gru 24, 2009 01:17 przez Fiilpzg86, łącznie zmieniany 1 raz.