EOT
Moderator: G0 Karcio
A widzisz, ja nawet nie wydalem 12 zl bo i tak by byly odpryski wiec kupilem nowy grill czarny.truckman pisze:ja się nie spinampelton1985 pisze:nie ma co się spinać
Owszem jest to powiązane, bo bez pieniędzy nic się nie zmieni, bo nawet żeby zrobić czarny grill trzeba kupić sprej za 12 zł, jednak myślę, że zrozumiałeś o co mi chodziło w poprzedniej wypowiedzipelton1985 pisze:w jakimś sensie jest, zależy Ci hajs włożony jest w mase detali czy tylko w jedną mega drogą rzecz...
Zapraszam do mnie, ani jednego odprysku. Kwestia umiejętności w przygotowaniu podłoża, a następnie położeniu powłoki.A widzisz, ja nawet nie wydalem 12 zl bo i tak by byly odpryski wiec kupilem nowy grill czarny.
Ja nie powiedziałem, że jest brzydkishowtime pisze:Poza tym nie za bardzo ogarniam o co Wam chodzi. Przez 25 stron pisaliscie ze fajnie zmodzone autko, a teraz Wam sie odwidzialo... a jesli chodzi o mody to ostatnio poszly dokladki w kolor, czarne lusterka, no i chyba to nie popsulo wizerunku autka...
Moje trafily sie bardzo bardzo okazyjnietruckman pisze:showtime, niestety w 80% przypadków wybór kół to przypadek, a nie konkretny model. Ot trafiły się za dobrą kasę takie i takie. WIem jak szukam dla siebie
Nie no Showtime nie przesadzajshowtime pisze: a uwierz mi ze na 18" i tak zawsze sie ludzie za nim ogladaja ;]
Według mnie, to raczej nie, bo widząc takie wykonanie (zwisający kabelshowtime pisze: ze niby nie mozna go wsadzic do projektów?
szczerze...nie sądze.showtime pisze:
ze niby nie mozna go wsadzic do projektów?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości