MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A widzisz, ja nawet nie wydalem 12 zl bo i tak by byly odpryski wiec kupilem nowy grill czarny.truckman pisze:ja się nie spinampelton1985 pisze:nie ma co się spinaćOwszem jest to powiązane, bo bez pieniędzy nic się nie zmieni, bo nawet żeby zrobić czarny grill trzeba kupić sprej za 12 zł, jednak myślę, że zrozumiałeś o co mi chodziło w poprzedniej wypowiedzipelton1985 pisze:w jakimś sensie jest, zależy Ci hajs włożony jest w mase detali czy tylko w jedną mega drogą rzecz...
A to co pisał scientist ze nie ma porywajacego wygladu... trudno, nie musi kusic zlodzieja z zewnatrz, wystarczy ze w srodku ma masę rzeczy ktorych wiele MK4 nie ma... i chyba tyle tlumaczenia
To, ze potrafie wiele rzeczy zrobic sam to chyba dobrze. Od malego siedzialem w warsztacie u taty i sie uczylem. Teraz mam swoją firme i robie nie takie auta (glownie elektryke) wiec wiesz, akurat to co powiedziales to chyba chybiona dosrywka.
Variant jest skromny, zmodzony delikatnie i ze smakiem... a to jest najwazniejsze.
A Twoje auto Scientist bym przemalowal nawet z pędzla, bo ten kolor jest masakryczny do MK4. Wole nawet oklepany srebrny , jak co drugie MK4... i od tego bym zaczal Twoje modzenie... ale oczywiscie reszta zmian jak najbardziej na +
Poza tym nie za bardzo ogarniam o co Wam chodzi. Przez 25 stron pisaliscie ze fajnie zmodzone autko, a teraz Wam sie odwidzialo... a jesli chodzi o mody to ostatnio poszly dokladki w kolor, czarne lusterka, no i chyba to nie popsulo wizerunku autka...
Dziwnie podchodzicie do sprawy
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 19:30 przez showtime, łącznie zmieniany 2 razy.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
pelton1985, tylko LB7Z z dodatkami w kolorze LC9Z
No i Kamienna Góra pozdrawia tym razem Wroclove
No i Kamienna Góra pozdrawia tym razem Wroclove
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Zapraszam do mnie, ani jednego odprysku. Kwestia umiejętności w przygotowaniu podłoża, a następnie położeniu powłoki.A widzisz, ja nawet nie wydalem 12 zl bo i tak by byly odpryski wiec kupilem nowy grill czarny.
Ja nie powiedziałem, że jest brzydki Po prostu ostatnio trochę zacząłeś wywyższać swojego Variata, spoko git, nie mam nic przeciwkoshowtime pisze:Poza tym nie za bardzo ogarniam o co Wam chodzi. Przez 25 stron pisaliscie ze fajnie zmodzone autko, a teraz Wam sie odwidzialo... a jesli chodzi o mody to ostatnio poszly dokladki w kolor, czarne lusterka, no i chyba to nie popsulo wizerunku autka...
Lustra jak i dokładki dodały uroku, tak jak pisałem na poprzednich stronach.
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 20:21 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, moze zle mnie odebraliscie. Kazdy Variant na forum jest mega i kazdy ma cos innego w sobie O to chodzi zeby nie bylo ksero, tylko kazdy powinien miec w sobie to cos i sie wyrozniac, chocby nawet kołami
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Moje trafily sie bardzo bardzo okazyjnietruckman pisze:showtime, niestety w 80% przypadków wybór kół to przypadek, a nie konkretny model. Ot trafiły się za dobrą kasę takie i takie. WIem jak szukam dla siebie
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Plus dla właściciela za ilość modyfikacji i chęci ich robienia, ale żeby nie było za słodko, to wklepię tu swoje 3 grosze
A i jeszcze co do samego "wypasionego środka" Showtime to tego "wypasionego środka" brakuje co najmniej kilka seryjnych "rarytasów"
Nie odbieraj mojego posta jako złośliwości. Jest to moje zdanie, choć trochę krytyczne. A najważniejsze, że właścicielowi się podoba
Nie no Showtime nie przesadzaj . W dzisiejszych czasach 18'' to normalka. Musiałoby by być naprawdę koło kosa, żeby ludzie się oglądali. Sline to już oklepany jest.showtime pisze: a uwierz mi ze na 18" i tak zawsze sie ludzie za nim ogladaja ;]
Według mnie, to raczej nie, bo widząc takie wykonanie (zwisający kabel ) http://img530.imageshack.us/i/72113357.jpg/ to dyskwalifikuje to auto z projektów.showtime pisze: ze niby nie mozna go wsadzic do projektów?
A i jeszcze co do samego "wypasionego środka" Showtime to tego "wypasionego środka" brakuje co najmniej kilka seryjnych "rarytasów"
Nie odbieraj mojego posta jako złośliwości. Jest to moje zdanie, choć trochę krytyczne. A najważniejsze, że właścicielowi się podoba
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
szczerze...nie sądze.showtime pisze:
ze niby nie mozna go wsadzic do projektów?
Po 1sze...WTF z tym .:R32...ani to jest Rka, ani nie ma nawet body Rline, ani pod maska Rki nie uswiadczymy...
Więc szczerze powiedz mi po kiego grzyba ci ten znaczek w grillu? Troche (a moze nawet i nie troche, a DOKLADNIE) przypomina mi to zabieg kolesi z BMW gdzie kazda 3ka w Polsce ma z tylu ///M. To jakis sposób żeby sie dowartosciowac czy jak? Wywal go czym predzej. Niedługo bedą ludzi mowic ze w polsce jest wieciej R32 niz VW kiedykolwiek wyprodukowalo.
Co do srodka, piszesz ze wypasiony...ja jakos wypasu nie widze. Skoro juz kupiles od Rki obramowanie/ podparcie lewych drzwi - idz za ciosem i zmien: klamki, rygle, kokpit- a nie lakierujesz go sprayem na srebrno. Ze nawrzucasz czego sie tylko da do srodka nie zrobi to go wypasionym.
TO JEST WYPASIONY SRODEK: (z gustem i umiarem).
Life's simple. You make choices and don't look back.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Budżak, nie mow ze 18" sline na Variancie jest oklepane, moze na zwyklym MK4 tak, ale na Variancie nie widzialem ani razu w Polsce
Ktos tam pisal cos n/t zwisajacego kabla od monitora monitora juz nie ma, jest Kenwood DNX-5220BT, ktory kosztuje tyle, ze mozna by za niego miec ze dwa MK2 albo i jedno MK3
Autku sporo brakuje jeszcze, ale na pewno nie jest to w tym momencie czysta, uboga seria
Ktos tam pisal cos n/t zwisajacego kabla od monitora monitora juz nie ma, jest Kenwood DNX-5220BT, ktory kosztuje tyle, ze mozna by za niego miec ze dwa MK2 albo i jedno MK3
Autku sporo brakuje jeszcze, ale na pewno nie jest to w tym momencie czysta, uboga seria
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
bardziej chodzilo ze wzor felgi jest oklepany i duzo aut na tym jezdzi sam je kiedys planowalem kupic do siebie ale wlasnie z tego powodu zrezygnowalem i kupilem co kupilem.. pewnie wiele osob powie ze zrobilem jeszcze gorzej wybierajac swoje niz Sline bo cultowe nie sa.. co do znaczka r32 to tez juz Ci pisalem zebys to sciagnal bo to troszke lipa.. przerost formy nad trescia.. a sam variant wporzadku i jak te listwy w kolor wrzucisz to bedzie przyjemnie wygladal bo teraz sie troche gryzie jak dokladka srebrna a listwa czarna.. no i coz dzialaj dzialaj bo wszysko idzie w dobrą strone.. co prawda na dzial projekty za malo troszke ale za to do dzialu wieś tuning raczej nie trafi i to sie ceni
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]