Witam szanownych forumowiczow. Mam nie lada problem. Jakies 2 tyg temy siadla mi pompa wspomagania ( zaczelo sie od zwyklego piszczenia wymienilem pasek myslalem ze to jego wina nie pomoglo w koncu zaczela buczec i mechanik powiedzial ze do wymiany) Zalozyli mi nowa pompe zalozyli nowy pasek i zalali nowym plynem jak odebralem auto wszystko cacy nie piszczalo po ok tygodniu uzytkowania zaczelo zas piszcze ale tylko wtedy gdy auto stoi ze 2 dni w garazu i jest odpalone. Piszczy teraz okolo 1 min (nie jest to glosny pisk ale wyraznie slyszalny z okolic pompy) Po 1 min piszczenie ustaje bylem z tym u tego samego mechanika powiedzial ze nic nie widza aby cos bylo zle zlozony lub tym podobne. Plynu ma podzialce mam zaraz za minimum nie mam pojecia co jest przyczyna czy moze jest za malo plynu
pomozcie bo nie daje juz rady
pozdrawiam
Pompa wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Pompa wspomagania
Ostatnio zmieniony pn mar 26, 2007 21:19 przez michaltczew, łącznie zmieniany 1 raz.
- RAFI_ZGIERZ
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: pompa wspomagania mk3 diesel
odkrec korek i sprawdz czy nie pieni sie plyn-olej w zbornikumichaltczew pisze:Witam szanownych forumowiczow. Mam nie lada problem. Jakies 2 tyg temy siadla mi pompa wspomagania ( zaczelo sie od zwyklego piszczenia wymienilem pasek myslalem ze to jego wina nie pomoglo w koncu zaczela buczec i mechanik powiedzial ze do wymiany) Zalozyli mi nowa pompe zalozyli nowy pasek i zalali nowym plynem jak odebralem auto wszystko cacy nie piszczalo po ok tygodniu uzytkowania zaczelo zas piszcze ale tylko wtedy gdy auto stoi ze 2 dni w garazu i jest odpalone. Piszczy teraz okolo 1 min (nie jest to glosny pisk ale wyraznie slyszalny z okolic pompy) Po 1 min piszczenie ustaje bylem z tym u tego samego mechanika powiedzial ze nic nie widza aby cos bylo zle zlozony lub tym podobne. Plynu ma podzialce mam zaraz za minimum nie mam pojecia co jest przyczyna czy moze jest za malo plynu
pomozcie bo nie daje juz rady
pozdrawiam