kółka rewlacja na nowy sezon bądzie ładna prezencja oj prawda prawda ale zrobiłbym coś jeszcze z tą ori tylnią wycieraczką bo tak lekko szpeci według mnie
P.s jak tak oglądam zdjęcia Twojego auta to jak bym patrzał na swojego Golfa bo kolory to raczej napewno mamy takie same
W związku z tym że wszyscy zaczeli modzić w środku z dekorami. Mi usało się zrobić coś takiego, ale nie mam jakiegoś swojego zdania co lepeze, czy ta okleina carbonowa czy polerowany plastik
Moje MK4 25 Jahre GTI viewtopic.php?t=266320" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam taki sam kolor gofra, moja rada do tego czarnego grila pięknie pasują czarne lampki alenajlepiej ori xenon na czarno lub in.pro black, naprawde warto.Oczywiscie z czarnym emblematem VW w grilu. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz sty 03, 2010 23:55 przez szocik88, łącznie zmieniany 2 razy.
Co do przodu to mam lampki IN PRO ale z pomalowanymi wkładami na czarno i w realu fajnie to wyglonda z czarnym grilem. Jedyne co chce zmienić z przodu to US listwa z obrysami
Moje MK4 25 Jahre GTI viewtopic.php?t=266320" onclick="window.open(this.href);return false;
Uchwyt ciekawie wyszedł w okleinie carbon. Chodź troszkę za ostrą fakturę ma ten wzór. Ja oklejałem rączki okleiną alu ale raczej kupie nowe takie jakie były.