VW Golf CABRIO - 3Miasto
wita kolegów. z tej mańki kowal z fromborka. niedawno odkupiłem czerwone mk1 cabrio z okolicy pucka. i powoli sie do niego biore. to znaczy on jezdzi,całkiem fajnie,ale wiadomo - chęć zmian. fotek narazie nie posiadam,podzuce jak sie zrobi cieplej i załoze letnie walce.z fromborka do 3miasta jest raptem 100 km wiec najblizej mi do was,zresztą czesto bywam w gdansku. no i wiem ,ze w 3miescie sa najbardziej zapaleni vw maniacy. bede potrzebował troche porad i podpowiedzi. ale narazie pozdrawiam wszystkich cabrio maniaków. trzymcie sie!
siemandero. otóż jest to cukierek z 83 roku,1.6 b\lpg,rozwiercone dysze,wersja karman,ze wzgledu na rocznik niejest wypasiony,więc miałbym prosbe : moze którys z kolegów ma jakis cynk na temat skór i elektrycznych szyb do mojej biedrony? cos z okolic 3miasta bo czesto tam bywam. no i w jakiejs rozsądnej cenie. dzis dostał odemnie w prezencie nowe oleje,paski,uszczelki itp pomalowałem mu elementy silnika pod kolor itp. ale to jeszcze nie koniec i on o tym wie pozdrawiam ps: fotek narazie niemam z przyczyn czysto technicznych,ale jak troche go podkręce to zapodam odrazu. ale moze ktos go kojazy,bo kupiłem go od chłopaczka z okolicy pucka. podobno nalezał do jakiegos klubu.
[ Dodano: 01 Mar 2006 17:06 ]
co jest,3miasto zasnęło?
[ Dodano: 01 Mar 2006 17:06 ]
co jest,3miasto zasnęło?
- hubertsk
- Mały gagatek
- Kontakt:
No to ja coś pisze dla reaktywacji tocpicku.
Trójmiasto nie śpi... prorostu wszyscy siedzą w garażach i dłubią żeby wyjechać na wiosnę super maszynami.
mój cabrio też jest teraz poddawany przeszczepowi serca, więc nie przemierza narazie trójmiejskich asfaltów w poszukiwaniu ofiar i wielbicieli (wielbicielek)
Pozdrawiam
H.
Trójmiasto nie śpi... prorostu wszyscy siedzą w garażach i dłubią żeby wyjechać na wiosnę super maszynami.
mój cabrio też jest teraz poddawany przeszczepowi serca, więc nie przemierza narazie trójmiejskich asfaltów w poszukiwaniu ofiar i wielbicieli (wielbicielek)
Pozdrawiam
H.
hubetsk a jakie serducho bedziesz wzucał? ja mam na pogonke 2.3. ma taką piz.. , ze gosc sie zabił na tym silniku po przejechaniu ok.50 metrów. niestewty ... dzis jegomosc domnie dzwonił zebym wpadł do niego bo ma na rozbiurke dwa mk1 i zebym sobie wybrał co mi potrzebne. oj juz ja sie do nich zabiore. szkoda tylko,ze to nie cabrio. KÓPIE SKÓRY I ELEKTRYCZNE SZYBY - PILNIE !!!
hubertsk-ten motor tak jak zgadłes jest z audi 100 cygaro,5 garów,wtrysk. rocznika i przebiegu nieznam. koszt to jakies 700 zł. Łuki,taki koszt niestety odpada. ostatnio sprzątneli mi sprzed nosa za 500 zł. w super stanie + fajera i mieszak czerwono czarny (pod kolor mojej niuni) do mk1. myslałem,ze sie pochlastam. teraz musze sprawdzic namiar na rozbite corrado. ale to nic pewnego. a niewiecie czy od corrado będą pasic do mk1? szczególnie idzie mi o tylną kanape. przód by jakos dorobił. a te szybki to niby jak zrobic? podpowiedz mi. pozdrawiam.