:D SWAP 1.6 - 1.8 K-Jetronic
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
:D SWAP 1.6 - 1.8 K-Jetronic
Witam. Mam golfa II 88r , 1.6 gaźniki- 450tys Silnik ledwo chodzi dlatego Kupiłem silnik za 300 zł - 1.8 wielop. z osprzętem , skrzynia ia, lecz bez instalacji ele, . I teraz nie wiem czy kupić wiązkę i modlić się zeby K-Jetronic zagadał czy odpuścić sobie to i założyć gaźnik\ monowtrysk ??? Jeśli monowtrysk to czy przeróbki instalacji będą duże czy nie ??? Z Góry dzięki . Pozdro
jak chcesz to mogę ci sprzedać sprawnego pierburga z regulacją elektroniczną składu mieszanki z sondą lambda, a na nim na 100% będzie chodził jak ta lala i będzie miał moc, gaźnik siedzi cały czas u mnie w samochodzie i zapraszam na jazdę próbną, po niej wykręcamy gaźnik ze wszystkim i pan go bierze, wraz z lambdą i komputerem, ssawkami, zieloną puszką... co do ceny to możemy się dogadać, mój mail: [email protected] lub możemy się na coś zamienić, np. na skrzynię biegów, wspomaganie, części wtrysku digifant lub coś innego. mieszkam w łomży, możliwa wysyłka (ps. wcale na nim nie pali dużo, a odpala w mróz od strzała i trzyma obroty)
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2010 21:22 przez spearhead, łącznie zmieniany 1 raz.