Deska od Seata Ibizy 2004 w golfie 2 by KamilW
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Rafaello155
- Ma gadane
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Wlasnie jade do kumpla robic zdjecia...beda opublikowane ok 20-21...
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 19:57 ]
Prosze oto dlugo oczekiwane fotki... niestety ciezko po ciemku oddac kolor. Podswietlenie jest czerwone Mam nadzieje ze sie spodoba Mam nadzieje ze zdjecia sa widoczne, jesli nie to prosze o informnacje
[ Dodano: Pon Mar 06, 2006 19:57 ]
Prosze oto dlugo oczekiwane fotki... niestety ciezko po ciemku oddac kolor. Podswietlenie jest czerwone Mam nadzieje ze sie spodoba Mam nadzieje ze zdjecia sa widoczne, jesli nie to prosze o informnacje
KOZACKO !!!
Takie projekty pt. 'pomysly nie do wykonania' sa wedlug mnie najciekawsze.Rewelacja i gatulacje pomyslu.
Zdjecia u gory pobudzaja wyobraznie. Czekam z niecierpliwoscia na 'porade'
U mnie juz od dluzszego czasu szykuje sie deska od ibizy ale z modelu 99-02.
Narazie borykam sie z takimi problemami jak:
-dopasowanie nawiewow-kanalow do wyjscia nagrzewnicy
-dopasowanie samej deski do podszybia tzn chce ja ciut skrocic chociaz nie jest to konieczne
-dopasowanie slupkow-oslon do deski,jest duza szpara.
Jak bede miec troche czasu to dokoncze swoj pomysl i rozniez przedsrawie wyniki w postaci postu
Pozdrawiam
Takie projekty pt. 'pomysly nie do wykonania' sa wedlug mnie najciekawsze.Rewelacja i gatulacje pomyslu.
Zdjecia u gory pobudzaja wyobraznie. Czekam z niecierpliwoscia na 'porade'
U mnie juz od dluzszego czasu szykuje sie deska od ibizy ale z modelu 99-02.
Narazie borykam sie z takimi problemami jak:
-dopasowanie nawiewow-kanalow do wyjscia nagrzewnicy
-dopasowanie samej deski do podszybia tzn chce ja ciut skrocic chociaz nie jest to konieczne
-dopasowanie slupkow-oslon do deski,jest duza szpara.
Jak bede miec troche czasu to dokoncze swoj pomysl i rozniez przedsrawie wyniki w postaci postu
Pozdrawiam
TKD WTF
- KamilW
- Forum Master
- Kontakt:
Ciesze sie ze sie podoba... z elektryka robilem sam... impulsator jest wlasnej roboty, serce obrotomierza zostalo wziete ze starego licznika, kierunkowskazy i podwietlenie jest wlaczane na triakach... pozatym reszta kabli podeszla, jedynie wskaznika temperatury nie udalo sie uruchomic bo jest sterowany z CAN ale termometr cyfrowy w MFA skutecznie go zastapil, i w koncu mam dokladny odczyt... bede jedynie jescze musial zrobic ladne porzadne wytczki zeby to wszystko sie ladnie sprawowalo przez dlugi czas... a jakbys potrzebowal jakies pomocy co do deski to pytaj na gg albo w mailach postaram sie pomoc...
- Rafaello155
- Ma gadane
bez problemu wszystko przejdzie ! to nie jest żaden układ konstrukcyjny czy hamulcowy, czy też kierowniczy, więc żadnego problemu nie będzie !!KamilW pisze:Mam tylko cicha nadzieje ze Pan diagnosta na przegladzie tez bedzie mnie podziwial... i ze mi go podbije... mial ktos z was jekies doswiadczenia ze ktos wam robil nieprzyjemnosci na przegladzie z tego powodu??
- barteKKK03
- V.I.P.