tytuł.daniel1d pisze: Ja nigdzie nie napisałem że jest to drift.
MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
4x4 to jest to mozna poswirowac ja tez w sobote tak u siebie na pustym orlenie posmigalem to ludzie sie dziwili co to za mk2 kreci sie cisgle w kolo po takim mk4 jak twoje to juz mozna sie spodziewac napedu na 4 koladaniel1d pisze:Napadało sporo śniegu więc trzeba korzystać póki jest
a powiedz jak tam z trakcja ruszac na miescie w taka slizgawice pewnie nawet gazu niemozesz dodac
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
-
- Mały gagatek
chodzi o to ze kolega Arek..., wkleił linka z jutuba z golfem w roli glownej... no i napisał ze jesli juz ten link był wklejany wczensiej w temacie, to mozna skasować, ten jego wpis
daniel1d, kiedy wkladasz te korby ?
compsport sie podniósł z mocą na 460KM, do tego zakupili ten R32 wiec pewnie czapka z 3.2 bedzie grana
AWD street w przyszłym sezonie bedzie mocne !!!
noorec juz raczej cwiare lekko odpuszcza ztcw na rzecz zakrętów..
daniel1d, kiedy wkladasz te korby ?
compsport sie podniósł z mocą na 460KM, do tego zakupili ten R32 wiec pewnie czapka z 3.2 bedzie grana
AWD street w przyszłym sezonie bedzie mocne !!!
noorec juz raczej cwiare lekko odpuszcza ztcw na rzecz zakrętów..
Teraz czajecowboy pisze:chodzi o to ze kolega Arek..., wkleił linka z jutuba z golfem w roli glownej... no i napisał ze jesli juz ten link był wklejany wczensiej w temacie, to mozna skasować, ten jego wpis
W styczniu pewnie.cowboy pisze:daniel1d, kiedy wkladasz te korby ?
U mnie według hamowani z ecu też jest 460:Dcowboy pisze:compsport sie podniósł z mocą na 460KM, do tego zakupili ten R32 wiec pewnie czapka z 3.2 bedzie grana
www.proturbo.com.pl
-
- Mały gagatek