MKIV ALH co dalej prosze o pomoc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
teraz dopiero koszta będą lecieć szybko, a mocy już tak duzo jak w I fazie nie będzie przybywało bardzo ciężko jest założyć intercooler bez ingerencji w seryjny zderzak, i tak zostanie coś podcięte i tak, kwestia żeby zrobić to jak najlepiej, poczytaj na forum, widziałem zakładali od Grande Punto IC, od forda mondeo, no i customowe, działaj z chęcią zobaczę co wydziałasz z IC bo sam chętny jestem założyć, tylko może nie w te 20cm zaspy
Audi_Sportback
Qcharz widze że masz identyczne mody . Ja na wiosne tez będe ładował fmic pod seryjny zderzak, prawdopodobnie kupie customowy z re5pectu , ale bez rzeżby jak pisał sheriffig się nie obejdzie , co do turbo tez mysle o zmianie ale to sie okaże jak z funduszami , jest tez troche planów na inne mody Generalnie pojeżdziłem zeszły sezon bez fmica i auto jednak puchnie w wysokich temp . zimą zdecydowanie odżyło także moim zdaniem warto .
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
U mnie jest 144,9 km i 301,6 Nm Co do spotu bede sie starał pojawic ,okaze sie pod koniec tyg czy dam rade, bedzie okazja wymienic doswiadczeniaQCHARZ pisze:Deft-on,
można wiedzieć jaki wynik uzyskałeś po tych modyfikacjach??
będziesz na spocie w Rybniku w niedziele??
Ostatnio zmieniony wt sty 12, 2010 00:31 przez Deft-on, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: