MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
z octavii Itruckman pisze:Tak w ogóle to z czego to są fotele?
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
showtime, będziesz zmieniał tą przednią dokładkę na TFB? Bo również zastanawiam się na tym tylko ja chcę cały pakiet oprócz daszka bo będzie z r32.
Te fotele i kanapa pasują tak P&P ?
Te fotele i kanapa pasują tak P&P ?
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 15:08 przez Maximus-83, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Foteliki są z Octavki jedynki tak jak pisał Ozz (ps. dzieki za pomoc przy zakupie)
Wszystko pasowalo P&P nawet kostki od poduch. Jedynie standardowo trzeba bylo przerabiac stelaz od kanapy i przelozyc od Varianta. Ale oparcia kanapy tez P&P pasują.
Usmialismy sie z Ozzem jak zobaczylismy pod fotelami napis made in Ceska Republika
Gosciu dal mi nawet kostki od grzania z kabelkami, dokupilem przelaczniki i dzisiaj wszystko zestroiłem, zrobilem wiazke i podlaczylem grzanie (wielkie dzieki Greg za tel. konsultacje)
Co do samych przelacznikow to tez dostalem je z kostkami i kawalkami kabli i tu uwaga: 50 zl za komplet czyli w sumie pol ceny - uwazam okazyjnie.
Maximus-83, bede chyba zamawial progi i dokladke od TFB a ta pojdzie w odstawke ale narazie musze sie odkuć $$$
Pupa grzeje az milo
Trzeba zrobic cos jeszcze z tą jedną zaslepka, tylko nie wiem co tam wstawic
Wszystko pasowalo P&P nawet kostki od poduch. Jedynie standardowo trzeba bylo przerabiac stelaz od kanapy i przelozyc od Varianta. Ale oparcia kanapy tez P&P pasują.
Usmialismy sie z Ozzem jak zobaczylismy pod fotelami napis made in Ceska Republika
Gosciu dal mi nawet kostki od grzania z kabelkami, dokupilem przelaczniki i dzisiaj wszystko zestroiłem, zrobilem wiazke i podlaczylem grzanie (wielkie dzieki Greg za tel. konsultacje)
Co do samych przelacznikow to tez dostalem je z kostkami i kawalkami kabli i tu uwaga: 50 zl za komplet czyli w sumie pol ceny - uwazam okazyjnie.
Maximus-83, bede chyba zamawial progi i dokladke od TFB a ta pojdzie w odstawke ale narazie musze sie odkuć $$$
Pupa grzeje az milo
Trzeba zrobic cos jeszcze z tą jedną zaslepka, tylko nie wiem co tam wstawic
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Gumis_Krk, jak by sie to znalazlo na Allegro to by sie to podlaczylo
Po to to jest, zeby korzystac Gdyby ktos potrzebowal pomocy przy montazu to chetnie pomoge.
Po to to jest, zeby korzystac Gdyby ktos potrzebowal pomocy przy montazu to chetnie pomoge.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Komplet grzania - kierowca i pasażer.KLISZA pisze:Hehe a masz grzanie dla pasażera też czy tylko dla kierowcy ??
EDIT:
Podjeta dezycja co do dalszego kierunku modów na 2010.
Z zewnatrz zostaje full seria, listwy i dokladki w kolorze + gleba i koła 18" oczywiście - komiczna dokładka OUT. Bez pakietu od GTI 25-jahre na razie.
W środku full opcja, czyli dołożymy do tego jeszcze kierownicę od MK V / VI GTI (jaka się trafi - a pasują P&P bo wieloklin jest ten sam), obszyjemy boczki skórą, kupimy ładne welurowe dywaniki na lato, zrobimy sufit na czarno (jeszcze nie wiem jaki materiał?) + dodatkowo znajdzie się krateczki od Bory i coś się zrobi z zaślepką przy przełącznikach grzania foteli i świateł awaryjnych - żeby nie bylo pustego miejsca.
Pod znakiem zapytania stoi jeszcze kwestia czarnego dachu i założenia gwintu (?).
Zastanawiam się jeszcze czy ten rok nie stanie pod znakiem przeróbek silnika i poszukiwaniem zaginionych rumaków - wszystko kwestia stanu $$$ w portfelu.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
ale knedliczki mają dobreshowtime pisze:Usmialismy sie z Ozzem jak zobaczylismy pod fotelami napis made in Ceska Republika
zmieniasz zdanie szybciej Tomek niż moja dziewczyna. ponoć była supershowtime pisze:komiczna dokładka OUT
ja bym wolał trójramienną od mk4 (taka jaka jest u mnie)- bardziej pasuje do wnętrza z czwórasa. ta z mk5 jest to trochę inny styl.showtime pisze:kierownicę od MK V / VI GTI
moim skormnym zdaniem zachowaj kaskę i włóż w chipa. kratkami od borki się nie jeździ.showtime pisze:dodatkowo znajdzie się krateczki od Bory
no i żałuj że dziś nie poszliście z nami na bro bo było śmiesznie
piotrek
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 00:01 przez ozz, łącznie zmieniany 1 raz.
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;