Tez nie fajnie. Czyli cos takiego jak niskobudżetowe Rallye nie istnieje ?barteKKK03 pisze:Jak dobrze ugadasz to za 25 tysięcy wyrwiesz.
[ Dodano: 18 Sty 2010 21:06 ]
A masz juz je ?_asmo_ pisze:Ja bede moze swoje rallye sprzedawal
Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP
Myślałem że jak piszesz "chcę kupić rallye" to jesteś świadom tego jaki to rarytas, jak często jest to spotykane i ile to kosztuje.Viriss pisze:Tez nie fajnie. Czyli cos takiego jak niskobudżetowe Rallye nie istnieje ?barteKKK03 pisze:Jak dobrze ugadasz to za 25 tysięcy wyrwiesz.
No własnie nie jestem całkiem swiadomy. Jedynie z czym sie spotkałem to z cenami frontubarteKKK03 pisze:Myślałem że jak piszesz "chcę kupić rallye" to jesteś świadom tego jaki to rarytas, jak często jest to spotykane i ile to kosztuje.
Nie no tak sie tylko zastanawiam. Jak cenowo wyglada zakup Rallye do odbudowy. Niestety nie miałem stycznosci z takim rarytasem i nie czesto pojawiaja sie na allegro. Dlatego pytam ludzi co maja z tym do czynienia na codzien.barteKKK03 pisze:Także nie wiem czego oczekujesz... że podam Ci namiar na super ekstra Rallye za 4 tysiące?
Powędrował na Pomorze... nawet nowy właściciel udzielał się w tym temacie.barteKKK03, co się z stało z tym co przemierzał km po dąbrowie
O ile mówimy o tym samym rallye to owy dziadek kilka lat temu cenił do 17kpln.. także z tym tysiącem to może być ciężko.esox lucius pisze:Od czasu jak się pochwaliłem że w TG jeździ Rallye to nie potrafię tego dziadka spotkać na drodzę :/ jak go spotkam to zapytam czy nie odda za jakiegoś tysiaka bo szukam takowego
Jak możesz napisz na PW ile gość chce za to co zostało?barteKKK03 pisze:Ten pewnie jest jeszcze do wzięcia... mocno zdekompletowana wersja IKEA
ktos zna to auto z blizsza?marcinas1983 pisze:http://allegro.pl/item894526606_golf_ii ... obacz.html jak na razie budżetowe rally na corrado froncie ( chyba ) .
właściciel:karmel1906 pisze:ktos zna to auto z blizsza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości