Jak wyłączyć automatycznie podgłaśnianie w VW Delta 6 2 DIN
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Mam pytank odnośnie radioa VW Delta 2 DIN. Kupiłem Golfa 4 własnie z takim radyjkiem i jak jade to ono samo sie podgłaśnia jak jade szybciej i zcisza jak jade wolniej. Czy można tą funkcje wyłaczyć? . Jesli tak to prosze o jakąs wskazówkę bo wchodziłem we wszystkie funkcje i nic nie znalazłem takiego. Może jest gdzieś do ściagnięcia instrukcja PL.
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Nie znam tego radia „osobiście”, ale powinieneś odnaleźć przycisk do menu i nastepnie wybrac z menu funkcje GALA.
Na wyświetlaczu pojawi się wskaźnik GALA wraz z aktualną wartoscią.
Do wyboru będziesz miał od NO do 9. NO oznacza że automatyczne podglaszanie i przyciszanie w stosunku do prędkości jazdy będzie wyłączone.
Na wyświetlaczu pojawi się wskaźnik GALA wraz z aktualną wartoscią.
Do wyboru będziesz miał od NO do 9. NO oznacza że automatyczne podglaszanie i przyciszanie w stosunku do prędkości jazdy będzie wyłączone.
Witam, odświeżam trochę temat bo jestem też zainteresowany. Przycisku MENU to radio nie posiada;]
Dodam, że mam mk4 z 2003r. i radio (podobno) było w nim fabryczne. Podświetlenie, wyłąćzenie z kluczyka, włączenie itp wszystko działa więc wnioskuję ze CAN jest podłączony. Pytanie jak uruchomić w nim GALĘ?
Dodam, że mam mk4 z 2003r. i radio (podobno) było w nim fabryczne. Podświetlenie, wyłąćzenie z kluczyka, włączenie itp wszystko działa więc wnioskuję ze CAN jest podłączony. Pytanie jak uruchomić w nim GALĘ?
witam czy można by do tego radyjka podłączyc jakies kable żeby można sluchac muzyki z pen drive??
Re: Jak wyłączyć automatycznie podgłaśnianie w VW Delta 6 2
z pena to może być problem.jakub372 pisze:witam czy można by do tego radyjka podłączyc jakies kable żeby można sluchac muzyki z pen drive??
ja używałem pena z opcją mp3 i podłączałem go przez gniazdo słuchawkowe do złącza zmieniarki
mk I 1.8 GTI - jeździ jak wściekłe...