stukające drzwi - jak naprawić te plasticzki na ryglach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stukające drzwi - jak naprawić te plasticzki na ryglach
chodzi o to ze stuka troche. wie ze mozna dociągnąc rygiel ale czy nie ma jakiegoś sposobu na załozenie jakis plasticzków na te bolce ? stare plasticzki odpadły. tam jest takie przewężenie wiec myślałem co by koszulke termokurczliwa pociąć na kawałeczki zalozyc i podgrzać co by wskoczyła w rowek ... i tak kilka razy ???
-
- Forum Master
Luks, masz na myśli te wsówki u podstawy rygli ? Pewnie strasznie brzęczą Ci podczas jazdy, bądź przy głośniejszym słuchaniu muzyki :/ mam ten sam problem, nie miałem tych wsówek, ale dostałem je wczoraj na złomie, akurat Golfika rozbierali to kupiłem sobie te kilka szczegulików.
Bardzo trudno jest to dostać w jakimkolwiek sklepie, najwyżej na zamówienie, chociaż to kosztuje grosze, nie posiadają tego na stanie.
Na złomie musisz wyszukać moment kiedy Golfa przywiozą![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam
KW
Bardzo trudno jest to dostać w jakimkolwiek sklepie, najwyżej na zamówienie, chociaż to kosztuje grosze, nie posiadają tego na stanie.
Na złomie musisz wyszukać moment kiedy Golfa przywiozą
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pozdrawiam
KW
sorka
no golfa nie mam
ale seata toledo czyli coś a'la vento czy golf ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
chodzi o te plasticzki na ryglach (zaczepach) zamka - to sa takie tulejki i one popekały i poodpadały - teraz jest tam mniejsza srednica i zamek nie trzyma dobrze i drzwi trzeszczą. obwinąlem folia ale ona szybko sie zużywa. czy wogóle ten bolec sie rozkręca jakos ?? jak onie nakladaja ten plastik ?? w sobote jak nie wymysle nic wiecej poeksperymentuje z koszzulka termokurczliwa...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
chodzi o te plasticzki na ryglach (zaczepach) zamka - to sa takie tulejki i one popekały i poodpadały - teraz jest tam mniejsza srednica i zamek nie trzyma dobrze i drzwi trzeszczą. obwinąlem folia ale ona szybko sie zużywa. czy wogóle ten bolec sie rozkręca jakos ?? jak onie nakladaja ten plastik ?? w sobote jak nie wymysle nic wiecej poeksperymentuje z koszzulka termokurczliwa...
-
- Forum Master