klakson nie dziala??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
klakson nie dziala??
witam!!
klakson mi przestal dzialac??
czym moize to byc spowodowane????
niby wszystko jest tak jakj powinno bezpiecznik oki a nie dziala???
jak ktos wie co moze byc to prosze pisac
pozdro!!
klakson mi przestal dzialac??
czym moize to byc spowodowane????
niby wszystko jest tak jakj powinno bezpiecznik oki a nie dziala???
jak ktos wie co moze byc to prosze pisac
pozdro!!
Tez mam problem z klaksonem, w zimie w podczas trabienia przestal trabic i juz nie trabi.
Bezpiecznik OK, w srodku tez chyba ok.
Ale co ciekawe wlazlem pod samochod do klaksonu i tam dochodzi kabel, ale jakis inny kabel wisi i jest odlaczony, wieceie moze od czego to moze byc?
Wszystkie migacze dzialaja poprawnie wiec nei wiem od czego to moze byc?
Moze przeciwmgielne ale to by takwisial?
Dodam ze sa 2 kabelki z koncowkami wydawaloby sie ze mozna je po prostu polaczyc ale nie pasuja wiec nie mam pojecia od czego to moze byc.
Bo jesli jeden od przecwimgielnych to od czego drugi?
Bezpiecznik OK, w srodku tez chyba ok.
Ale co ciekawe wlazlem pod samochod do klaksonu i tam dochodzi kabel, ale jakis inny kabel wisi i jest odlaczony, wieceie moze od czego to moze byc?
Wszystkie migacze dzialaja poprawnie wiec nei wiem od czego to moze byc?
Moze przeciwmgielne ale to by takwisial?
Dodam ze sa 2 kabelki z koncowkami wydawaloby sie ze mozna je po prostu polaczyc ale nie pasuja wiec nie mam pojecia od czego to moze byc.
Bo jesli jeden od przecwimgielnych to od czego drugi?
ja nie mam przekażnika tylko mostek na wtyku nr.6 i napięcie spr. na kierownicy (foto) próbnikiem albo zarówką z kabelkami i warto jeszcze spr. napięcie na przewodach do samego klaksonu, jeżeli będziesz miał i tam napięcie to na kl;aksonie jest śrubka (kluczyk o rozniarze 7) do regulacji tonu klaksonu, trzeba nię pokręcić w lewo i prawo - często jest tak że od długiego nieuzywania klaksonu o rdzewieje (mambranka) i przestaje ryczeć - pokręcenie tą śrubką powinno go rozruszaćnewswen pisze:a gdzie jest ten przekaznik??
i jak sprawdzic czy jest prad przy kierownicy??
[ Dodano: 06-04-03, 11:29 ]
warto jeszcze spr. styk kołowy pod kierownicą (foto)
...