[GOLF MKIV] 1,9 TDI by KonradzikIV - powrót do serii
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
można tak powiedzieć, fajnie bo tak bardzo nie przylepia się do niego syf.truckman pisze:KonradzikIV, a jak zachowuje się ten materiał? Podobnie jak alkantara?
tylko że to podsufitka do 3D która nie będzie pasowała do 5D bo jak się nie myle nie robili 25J w wersji pięciodrzwiowej,Kamel pisze:Numer podsufitki to 1J3 867 501 a koloru antracyt to 54A
ten sam materiał co na suficie.Kamel pisze:Ładnie jest Konrad a Ty słupki tym samym materiałem robiłeś? Czy czymś malowałeś?
narazie ciszaKonradzikIV, a co to za zmiana z tymi heblami ? Dlaczego sprzedajesz ? Co udało ci sie wyhaczyc ?
KonradzikIV dorwał belkę na tył z bębnami od Octavii, a na przód pójdzie zestaw pod tarcze 256mm. Cały komplet będzie pomalowany fluorescencyjnym lakierem w kolorze różuDragOOn pisze:KonradzikIV, a co to za zmiana z tymi heblami ?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Wiedz tylko, że na przyszłą zimę min. to 17 i nie każda... Wchodzi na pewno od ibizy Cupry, przy innych trzeba kombinować z dystansem...KonradzikIV pisze:o to toer0l pisze:Ap racing ?? Najbardziej plug&play ;]
Ostatnio zmieniony czw sty 14, 2010 20:36 przez er0l, łącznie zmieniany 1 raz.
o to to.......er0l pisze:Wiedz tylko, że na przyszłą zimę min. to 17 i nie każda... Wchodzi na pewno od ibizy Cupry, przy innych trzeba kombinować z dystansem...
felgi od cupry są feeeee ,takie wygiete na zewn. ciekawe po co ?
maluj te plastiki lepiej a nie z hamulcami kombinujesz
Ostatnio zmieniony ndz sty 17, 2010 21:38 przez gluszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki wielkie za info, a nie ma problemu z malowaniem środków?? klosz sam schodzi bezproblemu czy trzeba używać wyszukanego narzędzia jakim jest młotek?? Zwykły czarny sprej wystarczy czy czymś innym się maluje??Kamel pisze:Ale brzydki golf
Plany też jakieś takie sobie
Tylny zderzak kiepski, bo blacha ori nie wejdzie
A do tego felgi niepraktyczne, bo doczyścić je to przerąbane
dolarek tylne lampy us mają takie numery:dolarek pisze:a masz nr katalogowe może na lampki usa i przednie ??
- lewa - 1J6 945 095AC
- prawa - 1J6 945 096AC
Nówki są w znośnej cenie, a zdaje się, że USy wychodzą nawet taniej niż zwykłe z pomarańczowym kierunkiem.
Co do przednich xenonowych to nie ma jednego numeru na całość.
Same lampy maja takie numery:
- lewa - 1J1 941 017L
- prawa - 1J1 941 018L
Do tego musisz dokupić 2 szt. przetwornic i 2 żarniki.
Tak więc kupno xenonów w ASO czy nawet w GETem jest baaardzo drogie.
Szukaj ich na allegro, bo czasem można trafić okazję, a jak chcesz od reki to za 1500zł można je dostać. Oczywiście mówimy o oryginalnych xenonach. Jeśli chcesz czarne to albo samemu je robisz albo akurat dorwiesz już zrobione.
dzięki jeszcze raz
Mój śnieżnobiały golf http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=295596 <===Zapraszam
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
A jak ja kupiłem rok temu ciemne, te co mam teraz to wszyscy pisali, że felge powinno byc widać i że czarna to kiszka, jak to się odwidziało większości po roku, dziwnelolo_golf pisze:Czarne lepsze
Czarne lepsze, zakładaj je.
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 00:21 przez Ponior, łącznie zmieniany 2 razy.
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;