Jak otworzyc auto bez aku.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak otworzyc auto bez aku.
Witam. Po dłuższym postoju i próbie odpalenia wziąłem akumulator do lądowania.Przed wymotowaniem zamknąłem centralnym drzwi. Po powrocie i próbie otworzenia drzwi z kluczyka okazało się że zamek zamarznięty i do tego się pewnie uszkodził.Druga strona też uszkodzona. Jak teraz podac napiebie do auta aby z pilota otworzyć?
-
- Forum Master
Zobacze z tym odkreceniem listwy. A jeśli chodzi o zamek tylnej klapy to widocznie poprzedni właściciel musiał całą klasę wymieniać bo klucz nie pasuje. Jak to nie pomoźe to będą chciał się dostac z kablem dń plusa pod autem. Dzieki za zaimteresowanie tematem.Chyba że ktoś ma jeszcze jakieś sposoby aby gdzies podłączyć na chwilke akumulator
Jeden sposób okazał się skuteczny. Dostanie się do kabla + jak to opisał "poolak2006".
Położyłem koło auta akumulator, podłączyłem do niego kable, jeden do felgi a drugi kładąc się pod autem ręką dostałem się pod maskę do plusowej klemy i tak uruchomiłem z pilota centralkę. Rozebranie tylnej listwy niestety nie pomogło mi. Dzięki i pozdrawiam.
Położyłem koło auta akumulator, podłączyłem do niego kable, jeden do felgi a drugi kładąc się pod autem ręką dostałem się pod maskę do plusowej klemy i tak uruchomiłem z pilota centralkę. Rozebranie tylnej listwy niestety nie pomogło mi. Dzięki i pozdrawiam.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Robson83, zamiast pisać nowe posty - wystarczyło poszukać - temt poruszany był już wielokrotnie - http://www.google.pl/custom?domains=for ... %3A1&hl=pl
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.